Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Miért képzelik sokan azt,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért képzelik sokan azt, hogy a társasjáték az nem társasjáték, hanem szex?

Figyelt kérdés

Mivel szeretek társasozni, gyakran szervezek Budapesten társasjátékos alkalmakat, illetve van saját gyűjteményem is (amiről képeket is tettem fel a rómeós profilomba), így ki szoktam írni a headlineomba, hogy xy napokon társasozás lesz (illetve egyébként is szeretek társasozni), aki szeretne jönni az írjon rám nyugodtan. Amit viszont furcsállok, hogy sokak valamily indok folytán azt hiszik hogy szexelni akarok, és szinte engem akarnak meggyőzni hogy én nem társasozni, hanem szexelni akarok, aztán miután közlöm velük hogy nem, én tényleg társasozni akarok és arra szervezek összejöveteleket, engem hordanak el mindennek hogy hogy képzelhetek ilyet és milyen ember vagyok én. Illetve az is gyakran előfordul hogy adott embernek gőze sincs róla mik azok a társasjátékok, életében nem hallott róluk, mégis úgy ír rám hogy jönne társasozni és hogy ő mennyire szeret társasozni, majd egy fél órás "beszélgetés" (nyaggatás és szenvedés) után hajlandó kibökni (az elmondani túlzás) hogy amúgy csak szexelni akar.

Miért gondolják ezt? Miért csinálják ezt? Miért hasznos ez nekik? Miért van ez? Miért én vagyok a hibás amikor "ez nem jön be nekik"?

Részletező, megmagyarázó, kifejtő, érvelő és alátámasztó válaszaitokat előre is köszönöm!

19/f/Bp

2021. júl. 23. 14:01
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%

Valószínű tényleg nem ismerik a mai társasjátékokat. Aki egyszer belekóstol, az függőbbé válhat, mint a szextől.

De jó is az a Carcassone vagy a Tikal!:D

2021. júl. 23. 19:44
 12/23 Béla211 ***** válasza:
100%

Kérdező ne foglalkoz ezzel ez van. A romeon ha ki írod, hogy szódásflakon akkor is a sexre aszociálnak. 😊

Amúgy megkérdezhetem mik a kedvenc társasjátékaid?

2021. júl. 24. 03:05
 13/23 anonim ***** válasza:
84%
Mert a rómeón teszed… ez olyan mint mikor kirak valaki félmeztelen képet meg farok méretet stb aztán mellé hogy csak barátokat keres. A rómeó TÁRSkereső ezért értheti félre. De tedd egyértelműbbé. ;) Na meg engedd el ha valaki nem értette. Kár ezen rugózni mert nem fog ettől sajna megváltozni az aki félre akarja vagy csak simán félreérti
2021. júl. 24. 07:06
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Haveri körömben az egyik tag kezdte ezt el erőltetni néhány éve, hogy társasozzunk, hát eleinte mi is elég furán néztünk rá, azt hittük, hogy ez valami beteges dedo fétis, aztán szépen lassan rabjaivá válltunk, mostanra havi 2 alkalommal szigorúan rámegy egy szombatunk.
2021. júl. 25. 22:06
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, hogy te milyen fórumokon szervezel társasjátékot, de TÉNYLEG társasjátékos csoportokban még soha nem hallottam ilyesmi problémáról. Még konkrét játékokat is megemlíthetsz, hogy teszem azt a jövő hétvégén kipróbáljuk a Mars Terraformálását, vagy a Race for the Galaxy-t stb. Aki meg azt se tudja, hogy ezek mik, már ki is estek az első szűrőn. Még az se fordulhat elő, hogy ő ezt ugyan társasjátéknak gondolja, de kiderül hogy monopolyzni akart volna :D
2021. júl. 25. 22:40
 16/23 anonim ***** válasza:
100%
Kaptál értelmes válaszokat, minek kiemelni újra? Ez olyan nyafogás mert vki mást látott a soraidba. Elmondta már mindenki amit gondol. Nincs ebben ennyi. Szerintem te reagálod túl. Logikusan NEM A RÓMEÓN kell reklámozni hogy társas partit szervezel. Vannak arra társasjáték fórumok, stb. Te egy MELEG TÁRSKERESŐN kiakadtál, hogy máshogy értette vki amit írtál. Na bumm. Ott társkereső szándékkal van mindenki kb.
2021. aug. 25. 17:36
 17/23 anonim ***** válasza:
100%

Az utolsó pár kommentelővel de egyet tudok érteni.

Azzal is, hogy nem sok értelme volt ezt újra kiemelni. Mondjuk én azért nem írtam semmit ide eddig, mert 90% hogy tudom ki az aki kiírta ezt a kérdést és nem akarom megbántani, de ahogy látom több ember is leírta az okokat.

Nem kell meglepődni. Főleg nem ezen mérgelődni, keseregni. Egyszerűen tiltja az ember azt aki nem ért a szép szóból aztán ennyi. Van ennél rosszabb bőven.

2021. aug. 25. 18:01
 18/23 anonim ***** válasza:
88%
Mikor értitek már meg? Az élet értelme a szex, intimitás, szerelem. Minden más csak kitöltött idő, vagy alkalom keresése az általam leírtakhoz.
2021. aug. 25. 19:28
 19/23 anonim ***** válasza:
87%
Nem kell foglalkozni vele. Unatkozó hiszti. Majd ha dolgozik, stb rájön hogy nem kell minden apróságon kiakadni. Főleg nem kérdést írni róla :D
2021. aug. 26. 09:48
 20/23 A kérdező kommentje:
Azért mert x ember látta a kérdést és válaszolt rá, mindenki másnak miért tilos ugyanezt tennie? Miért nem lehetséges hogy másoknak eltérő gondolataik, válaszaik vannak?
2021. szept. 1. 12:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!