Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért képzelik sokan azt, hogy a társasjáték az nem társasjáték, hanem szex?
Mivel szeretek társasozni, gyakran szervezek Budapesten társasjátékos alkalmakat, illetve van saját gyűjteményem is (amiről képeket is tettem fel a rómeós profilomba), így ki szoktam írni a headlineomba, hogy xy napokon társasozás lesz (illetve egyébként is szeretek társasozni), aki szeretne jönni az írjon rám nyugodtan. Amit viszont furcsállok, hogy sokak valamily indok folytán azt hiszik hogy szexelni akarok, és szinte engem akarnak meggyőzni hogy én nem társasozni, hanem szexelni akarok, aztán miután közlöm velük hogy nem, én tényleg társasozni akarok és arra szervezek összejöveteleket, engem hordanak el mindennek hogy hogy képzelhetek ilyet és milyen ember vagyok én. Illetve az is gyakran előfordul hogy adott embernek gőze sincs róla mik azok a társasjátékok, életében nem hallott róluk, mégis úgy ír rám hogy jönne társasozni és hogy ő mennyire szeret társasozni, majd egy fél órás "beszélgetés" (nyaggatás és szenvedés) után hajlandó kibökni (az elmondani túlzás) hogy amúgy csak szexelni akar.
Miért gondolják ezt? Miért csinálják ezt? Miért hasznos ez nekik? Miért van ez? Miért én vagyok a hibás amikor "ez nem jön be nekik"?
Részletező, megmagyarázó, kifejtő, érvelő és alátámasztó válaszaitokat előre is köszönöm!
19/f/Bp
Szerintem az ilyen félreértések miatt, írd ki nagybetűkkel hogy “SZEX NEM ÉRDEKEL” és akkor talán jobban megszűröd őket.
Mást úgy nagyon nem tudok most mondani, ne haragudj. :/
Nem vagy te hibás.
De, mivel ilyen nyílt szex hirdetést nem lehet feltenni
Így mindenki azt gondolhatja amit gondolt is.
Nincs ezen mit magyarázni.
Van aki szexuálisan túlfűtött,te nem tartozol közéjük az biztos.
De ne keljen elmagyarázni hogy vannak emberek akik 5 percenként gondolnak a szexre és mikor lerakták a kisautót, a pöcsüket vették kezükbe az óta nekik az a játék és nem foglalkoznak mással.
Te igen így ezt nehéz megértened.
Szerintem a kezdeményezésed nagyon jó, mert így lehet ismerkedni.
Nekem ugyanez van, csak írogatással. Néha megemlítem, hogy szoktam írni, akár erotikusabb, romantikusabb dolgokat is a magam szórakoztatására és erre kérik, hogy küldjem át vagy beszéljek róla és csak a tartalma alapján azt erőltetik, hogy perverz vagyok és menjek bele velük mindenfélébe. Képtelenek megérteni, hogy a fantázia nem egyenlő a vágyakkal. :(
Amit kitalálok, az egy történet része, nem pedig az, amit a valóságban akarok. Ahogy egy horrorsztori esetében sem akarom, hogy megszálljon egy démon vagy hasonló.
#2 14:11
Hogy rómeón nem lehet nyílt szexhirdetést feltenni? Hogy mi?...
Mindemellett, hogyan és miért jut eszebe a szex bárkinek is olyan szavak hallatán mint az erőforrásmenedzsment, munkáslehelyezős, játékmechanizmus, absztrakt játék, pontgyűjtés, kártyák, kockák, játéktábla...
Az, hogy Dungeons and Dragons 5 edition szerepjátékra kerestek embereket talán még megértem hogy a szexre gondolnak, hisz a 'Dungeons and Dragons 5 edition' teljes mértékben csak és kizárólag szexet takarhat, de a fentebbi szavak? Hogyan? Miért?
Abszolút jogos a kiakadásod, én is gyakran találkozok ezzel a “jelenséggel”.
Szerintem az is állhat mögötte, hogy sokan nem ismerik a modern társasjátékokat es elmaradtak a Monopoly szintjén. Ezek pedig el sem tudjak képzelni, hogy valaki felnőttként rendes táblás-kártyás szinten akarjon játszani, emiatt hiszik burkolt szexhirdetésnek.
#8 14:28
Az, hogy nem ismerik a modern társasjátékokat csak egy dolog (úgy hogy a profilomba beleírtam hogy modern társasjátékokról van szó), mert gondolhatnak arra is hogy monopoly-gazdálkodj okosan-uno trióval játszunk (volt már ilyen), de hogy a szex hogy jön oda azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!