Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szenvedtél el valaha meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szenvedtél el valaha meleg férfiként szexuális erőszakot?

Figyelt kérdés

Szeretném tudni, hogy egyedül vagyok-e ebben vagy vannak többen is itt, akikkel sorsközösséget tudunk vállalni?

Gyermekként szexuálisan molesztáltak, felnőttként a legelső szexuális interakcióm egy másik férfival nonkonszenzuális erőszakba torkollott.

Rettegek az intimitás bármilyen formájától.

Ha csak eszembe jut az erotika vagy a szex, azonnal pánik fog el, a szívverésem felgyorsul, a gyomrom görcsbe húzódik, és a légzésem is megváltozik.

Borzalmas állapot, mert közben szeretnék én is szexuális életet élni, hiszen nekem is megvannak az igényeim erre, de alkalmi partnerek terén már többször volt, hogy egyszerűen nem mertem elmenni a találkozóra vagy fennállt a retraumatizáció esélye, mert megint nem tudtam nemet mondani, vagy azt, hogy álljunk meg, nem akarom. De egyik sem volt már olyan drasztikus, mint a legelső.

Párkapcsolatot lehetetlen így találni, hiszen ezeknek és egyéb faktoroknak köszönhetően mentális zavarokkal küzdök, és egyetlen férfi sem akar 'bevállalni' (kezelésben folyamatosan részesülök).

Azt látják, hogy sok vagyok, teher, nehéz velem, de azt senki nem veszi észre, hogy tele van a szívem szeretettel és szeretném végre odaadni valakinek mindazt, ami a szívemben lakozik.

Teljesen kilátástalannak érzem a helyzetet.

Alkalmi partnerektől rettegek, komolyabb ismerkedés során pedig mindig az a vége, hogy túl sok vagyok (és valahogy közben mégsem elég).

Van itt olyan meleg férfi, aki tudja, hogy miről beszélek?

2021. júl. 18. 13:36
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
93%

1, szerelemből partner, nem alkalmi, ott nem fogod tudni úgy elengedni magad, mint akivel kölcsönösek az érzelmek

2, őszinteség a partnerrel, miért kell több idő a feloldódáshoz

Ha ezek megvannak, és a partner is ideális, menni fog.

2021. júl. 18. 17:30
 12/17 anonim ***** válasza:
60%
Orvos! Az egyetlen megoldás.nekem nem volt csak a fantáziámba de jobb is így…
2021. júl. 18. 17:59
 13/17 A kérdező kommentje:
Érdekes a sors fintora, hogy a férfi, aki megerőszakolt, orvos volt.
2021. júl. 18. 18:11
 14/17 anonim ***** válasza:
64%
És? Attól még, hogy valaki orvos, lehet egy elmebeteg. Én is pl biológus vagyok, tele van és volt a biosz tanszék, diákság melegekkel. Köztük volt jópár lelki sérült és mentális beteg. Szóval az semmit nem jelent.
2021. júl. 18. 18:17
 15/17 A kérdező kommentje:

Félreértettél.

Egyáltalán nem az orvosokat szerettem volna minősíteni.

A szóban lévő 'férfi' nem volt elmebeteg. Nem bírta felfogni, hogy egy teljes napon keresztül kérleltem a találkozónkkor, hogy ne történjen semmi, mert nem állok rá készen. Azt mondta, hogy nem lesz.

Este pedig ivott egy kicsit és felizgatott.

Utána pedig megtette.

A testem lefagyott, nem tudtam megszólalni. Összeszorítottam a szememet és próbáltam kibírni.

Neki fogalma sem volt, hogy mit tett. Utána nem tudtam megszólalni legalább negyed óráig. Egyetlen szót sem. Elküldött fürdeni, vörösre vakartam a bőrömet, csakhogy leszedjem róla a tettének maradványait.

Ő viszont kielégített volt, fütyürészett és nem értette, hogy mi bajom van.

Akkor még én sem tudtam.

Évekkel később beszéltem legelőször az egyik legjobb szakemberemnek, teljes részletességgel. Mire a mondandóm végére értem, ő is tudta, hogy mi történt és akkor már én is.

Előtte csak azt éreztem, hogy a halálát kívánom, hogy a pokolban égjen el. Az inget, amit akkor viseltem, egy nyári napon elégettem és azt kívántam, hogy legalább ő is ugyanúgy égjen majd el valamikor.

2021. júl. 18. 19:27
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az exem bántott, és vitt bele olyan dolgokba, amiket én nem akartam.

Azóta is poszt traumám van, ha szexről van szó. Viszont utána volt több egészséges kapcsolatom is, és megtaláltam életem szerelmét. Egyik csávó sem bántott, és nem voltam túl sok nekik. Akinek túl sok vagy, azt hagyd a francba, jóban rosszban ott kell legyetek egymásnak. És igen, létezik olyan pasi, akinek nem leszel teher, és tiszteletben tart téged. Már jársz terápiára, ami jó, de adj időt magadnak. Te is emberből vagy, nem kell mentálisan "tökéletes" legyél ahhoz, hogy szeressenek.

2021. júl. 18. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
91%

Kifogtál egy végtelen önző férfit, akikből nagyon sok van a melegek között.

Két olyan fiatal srácról tudok,akiket így használtak ki. Az egyik senkivel nem tudott utána kapcsolatot sem kezdeni, a másik pedig maga is erőszakosságot kedvelő és perverz lett.

Lehet, így adja vissza másokon, az elszenvedett sérelmét.

Viszont mindenhez két ember kell,nem kellett volna kérlelni, hanem otthagyni. Még ha fel is izgatott.

2021. júl. 19. 17:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!