Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mitől ennyire népszerűtlen ez a kategória mostanság?
Figyelt kérdés
Régebben mindig volt minden órában legalább egy kérdés, most meg kb. 10 kérdés érkezik naponta.
Miért?
2021. júl. 12. 12:15
11/18 anonim válasza:
Szerintem nem csak ez a kategória hanem az egész oldal kezd egyre kevésbé látogatottabbá válni.
12/18 anonim válasza:
Valaószinüleg igen csökkentek az ismerkedős kérdések.
Sokkal kevesebb privát is jön
De én nem ezért vagyok itt
De egyébként mind kamus ismerkedés csak fotókat akarnak cserélgetni. Meg online kukacot huzogatni.
13/18 anonim válasza:
Gyakori sem a régi. Infó, kép nélkül meg macerás ismerkedni. Talán ez az egyik oka.
Eléggé gáz arcok vannak itt
14/18 anonim válasza:
Ez nem egy társkereső, szóval nem tudom mit vártok tőle. Gondolom nincs túl sok kérdésük az embereknek, a Gyakorikérdések ki van halva minden kategóriában. Ott a Google, az emberek azt használják, beírják a kérdést, kapnak választ, egyszerűbb..
15/18 anonim válasza:
Mindenki mindenre megkapta a válaszát!
Ennyi.
xd
16/18 anonim válasza:
Eszméletlen sok a komolytalan ember/trollok/kölykök/fake nők/fiúk stb. Tehát ez is egy átlagos netes oldal.
17/18 anonim válasza:
Mindig ugyanazok es hasonlo kerdesek vannak.
18/18 anonim válasza:
Sok hülyeség lepte el az egész oldalt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!