Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Mostanában miért van egyre...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mostanában miért van egyre kevesebb válasz ebben a kategóriában?

Figyelt kérdés

Sokszor tettem már fel ebbe a kategóriába kérdést. A régebbi kérdéseimre csak úgy jöttek a válaszok, ezzel szemben manapság alig jön egy-két válasz a kérdéseimre. (már ha érkezik egyáltalán válasz)

Mi ennek az oka?

2021. jún. 7. 17:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
90%
Mert valaki mindig lepontozza a válaszokat, hiába van őszintén megválaszolva.
2021. jún. 7. 17:59
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha az a kérdésed, hogy fiúúk, pontoznátok légyszi a seggem/farkam, hidd el lenne válasz és egy rakat privát is. Ha meg olyat kérdezel ami kicsit is komolyabb téma, akkor vagy nem érdekli a válaszolókat, vagy megy a lepontozás, ahogy írja az első is
2021. jún. 7. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
75%
Hát egyszer kipróbálnám. 26f
2021. jún. 7. 18:04
 4/13 anonim ***** válasza:
91%
Mert vagy valami untakozó ír ki hülyeséget, vagy ha valaki le meri írni az igazságot az sok embernek fáj és lepontozza
2021. jún. 7. 18:05
 5/13 anonim ***** válasza:
94%
Mert az érdemi válaszolók "elkoptak" a rengeteg ismerkedős álkérdés, privibombázó hatására. A kérdések 80%-a semmit nem akar megtudni, hanem hozzászólókra vadászik priviírás céljából.
2021. jún. 7. 18:32
 6/13 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem rengeteg a beszólás itt a melegekre, és köpködés a homofóbok tól a le pontozás.

Így leszoknak erről az oldalról.

Mióta volt azalptörvény módosítás a családról idejárnak köpdösni gyülölködni, erre nem kíváncsi senki.

2021. jún. 7. 19:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Régen volt felkapott ez az oldal, ma már nem az. Akik akkor fiatalok voltak (mint én) ma már nem járnak fel ide, minek is? Én is fogom a fejem sokszor, hogy hogy nincs ennél jobb dolgom.
2021. jún. 7. 19:59
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Jól mondja a 7-es,manapság ez nem akkora szám, mint régen. Ott az insta, face, snap, ugyanúgy ismeretlenül lehet kapcsolatba lépni, meg hát képeket cserélni is egyszerűbb, ami ugye sokaknak a legfontosabb szempont
2021. jún. 7. 20:04
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert sok a már első olvasatra is kamu kérdés.Sok a komolytalan és ízléstelen,perverz,szexcentrikus kérdés
2021. jún. 7. 20:15
 10/13 anonim ***** válasza:
100%

Mert minek. Nemsokára töltöm a huszadik életévemet. Néhány éve én is többször jártam fel ide (éljenek a nyamvadt buzgó hormonok, jó volt olvasni a kérdéseket és válaszokat).

Mostanra valóban, a legtöbb kérdés hülyeség vagy kamu, és a lepontozás sem áll távol sokaktól. Szerintem részben ebben az oldal is hibás. Mármint, kinézem, hogy valaki csak azért kitalál egy kérdést, hülyeség vagy sem, hogy eggyel közelebb kerüljön a következő szinthez.

Sokan csinálják, hogy ráírnak az emberre egy komment alapján, és számomra nem mellesleg, alap a képküldés, már akkor is, ha semmi szexkapcsolatról vagy bármiről szó lenne, csupán beszélgetés... küldjön a nemlétező fa**om képet egy idegennek. Anotalk és chat.hu is azért (is) pocsék, mert Anotalkon az első három körben már "van snaped?". Nem, nincs, és nem is lesz. Chat.hu-n pedig úgy osztják a péniszük képét az emberek, mintha ingyen cukorka osztás lenne boldog-boldogtalannak.

"Mai fiatalság" (jesszus, nem vagyok még öreg) megtalálja a maga felületét, és van miből válogatni. Írták, hogy azokon képet is lehet küldeni. Ez valóban hátránya az oldalnak, de végül is facebook, kép megnyitás új lapon, kijelölés, beillesztés üzenetbe a linket, aztán csókolom. Csak nem mindenki szöszöl ennyit.

Mellesleg, azon kívül, hogy valóban rosszabb lett az egész, időközben több dolgom-gondom-kötelezettségem lett, ami ugye a felnőtté válással jár. Ezzel szerintem sokan vannak még így, pláne ha nem a gyakori kérdések a fő hobbi.

Ó igen, és egymás szapulása is, amit fent írt valaki.

Meg még hirtelen az jutott eszembe, hogy kamu vagy nem kamu, rengeteg kérdés született már ebben a kategóriában. Idővel unalmassá válhat, ha éppen nincs kedve hozzá nagyrészt senkinek, hisz "vót má".

19/l

2021. jún. 7. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!