Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Akiknek csak az alacsony fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akiknek csak az alacsony fiúk jönnek be, miért van ez?

Figyelt kérdés

Csak kíváncsi vagyok, sokszor találkozok azzal, hogy egy meleg/biszex csávó speciel az alacsony fiúkra bukik. Mi tetszik abban, hogy alacsony a másik? A méretkülönbség (kisebb a test, kisebb a lyuk) vagy valami egyéb oka van?

Én 165 cm körül vagyok, és azt vettem észre, hogy gyakran gyerekként kezelnek a magasabb férfiak, mert alacsony vagyok.

20f

2021. júl. 12. 00:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ha valami specifikus dolog tetszik valakinek akkor az nem feltétlenül társul magyarázattal. Csak így érzed, pl nekem csak az jön be ha egy srácnak rövid a haja, a vállig érő haj már nem tetszik és akár milyen lehet a srác akkor sem jön be, nincs semmilyen magyarázatom rá csak egyszerűn mindenki jobban bejön nekem rövidebb hajjal ha megnöveszti egy olyan személy aki eddig tetszett akkor már nem jön be, és nem tudok ezen segíteni, de lehet nem is kell és ez így a helyénvaló. 20/bi
2021. júl. 12. 01:08
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Erre tényleg nincs mindenkinek válasza. Ez izgato, hiteles, szexi valakinek.

Nagy kicsi, idősebb, fiatalabb. Párhuzamok.

Én is kedvelem, ha nálam valaki alacsonyabb, pedig én se vagyok langaléta. Ez ilyen.

2021. júl. 12. 07:21
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Ez olyan mint hogy nekem a nagyon vékonyak az eseteim. Az okát nem tudom :D
2021. júl. 12. 10:34
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Mert cukik
2021. júl. 12. 13:05
 5/11 anonim ***** válasza:
71%
Van egy olyan mondás, hogy "Kis ember nagy bottal jár!"
2021. júl. 12. 15:07
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Akik neked jönnek be, azok miért tetszenek vajon?
2021. júl. 12. 16:11
 7/11 anonim ***** válasza:
80%

Ezen most mit csodálkozol? Egy férfi ego nem tűri, és nem is ahhoz vonzódik emberileg, hogy a másik magasabb / testesebb / erősebb / bártabb / magabiztosabb / gazdagabb / idősebb legyen nála, aki majd őt oltalmazgatja. A férfi érzelmileg a gyengébbhez, törékenyebbhez, aranyosabbhoz vonzódik, akkor is, ha homoszexualitás esetén az történetesen "hím alakzatú".

Azok a melegek, akinek ilyen "nagy, erős, igazi férfi kiállású férfit akarok" irányú érzelmi vágyai vannak, van némi genderelhajlásuk is a nő mivolt, női pszichológia irányában. Persze le fogják prüszkölni, hogy á nem...

2021. júl. 12. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Találkoztam olyan, nálam alacsonyabbal,aki kihangsúlyozta, hogy ő a kisebb és a bújósabb.

Én 184 cm vagyok, ő kb 170 volt. De emberként abszolút egyenrangúként bántam vele, sajnos csak párszor találkoztunk, akkor is csevegés volt és séta.

De azért,mert kisebb egy srác, nem nézném babának,aki csucsujgatni kell :)

Még a kora miatt sem, Téged sem !

2021. júl. 12. 17:33
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem bejönnek magasságra de nem ez a döntő,sok más fontosabb ..
2021. júl. 12. 17:55
 10/11 anonim ***** válasza:
82%
7-es 100% , tökéletesen leírta
2021. júl. 12. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!