Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akiknek csak az alacsony fiúk jönnek be, miért van ez?
Csak kíváncsi vagyok, sokszor találkozok azzal, hogy egy meleg/biszex csávó speciel az alacsony fiúkra bukik. Mi tetszik abban, hogy alacsony a másik? A méretkülönbség (kisebb a test, kisebb a lyuk) vagy valami egyéb oka van?
Én 165 cm körül vagyok, és azt vettem észre, hogy gyakran gyerekként kezelnek a magasabb férfiak, mert alacsony vagyok.
20f
Erre tényleg nincs mindenkinek válasza. Ez izgato, hiteles, szexi valakinek.
Nagy kicsi, idősebb, fiatalabb. Párhuzamok.
Én is kedvelem, ha nálam valaki alacsonyabb, pedig én se vagyok langaléta. Ez ilyen.
Ezen most mit csodálkozol? Egy férfi ego nem tűri, és nem is ahhoz vonzódik emberileg, hogy a másik magasabb / testesebb / erősebb / bártabb / magabiztosabb / gazdagabb / idősebb legyen nála, aki majd őt oltalmazgatja. A férfi érzelmileg a gyengébbhez, törékenyebbhez, aranyosabbhoz vonzódik, akkor is, ha homoszexualitás esetén az történetesen "hím alakzatú".
Azok a melegek, akinek ilyen "nagy, erős, igazi férfi kiállású férfit akarok" irányú érzelmi vágyai vannak, van némi genderelhajlásuk is a nő mivolt, női pszichológia irányában. Persze le fogják prüszkölni, hogy á nem...
Találkoztam olyan, nálam alacsonyabbal,aki kihangsúlyozta, hogy ő a kisebb és a bújósabb.
Én 184 cm vagyok, ő kb 170 volt. De emberként abszolút egyenrangúként bántam vele, sajnos csak párszor találkoztunk, akkor is csevegés volt és séta.
De azért,mert kisebb egy srác, nem nézném babának,aki csucsujgatni kell :)
Még a kora miatt sem, Téged sem !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!