Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik nyak fétis?
Figyelt kérdés
Szeretkezéskor imádom a partnerem nyakát nyalogatni, csókolgatni, finoman foggal érinteni, különösen az ádámcsutkáját. Számomra a nyak az egyik legizgatóbb erogén zóna.
Más is érez így?
2021. júl. 6. 16:41
1/10 anonim válasza:
Nem, te vagy az egyetlen ilyen különleges homoszexuális.
2/10 A kérdező kommentje:
Sejtettem, hogy különleges vagyok. :)
2021. júl. 6. 16:46
3/10 anonim válasza:
Létezik persze. Szinte minden testrészre létezik fétis, csak valamelyik gyakrabban fordul elő, valamelyik ritkábban. Meg partnertől is függ, hogy számodra izgató-e az a része.
4/10 anonim válasza:
bocsi, hogy heteróként idepofázok, de én is nagyon rá tudok izgulni a barátom nyakára, imádom puszilgatni/nyalogatni/harapdálni. nem tudom hagyományos értelemben mennyire lehet férisnek nevezni ezt, de tény, hogy majdnem el tudok élvezni tőle, ha a nyakával foglalkozhatok
szerintem tuti melegek között is van több ilyen, nem hinném, hogy egyedül vagy :)
5/10 anonim válasza:
Szerintem is nagyon izgató a nyak. 20/bi.
7/10 A kérdező kommentje:
#6 Akit az istenek szeretnek, örökre meghagyják gyereknek.
2021. júl. 6. 23:06
8/10 anonim válasza:
Miéert ne létezne? Én amúgy a mellkasért és a hasért vagyok oda.
9/10 anonim válasza:
Én is szeretem, és azt is, ha nekem csinálják. Nem igazán nevezném fétisnek, de a nyak eléggé érzékeny terület, valószínűleg ezért esik jól, ha valaki megharapja, megnyalja stb.
10/10 anonim válasza:
Csirkenyak hoz lázba, főleg ha meglátom leárazva, akciósan.. Félek ez lesz a jövő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!