Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan, hogy nadrágszíj...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan, hogy nadrágszíj fétis?

Figyelt kérdés
Mert nekem valami ilyesmi van!

2020. dec. 21. 16:14
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
El kéne verni vele?
2020. dec. 21. 16:15
 2/10 A kérdező kommentje:
16:15, nem csak verés, hanem szeretem hordani is. Ha lehetne akkor az egész testemen nadrágszíjat hordanék
2020. dec. 21. 16:16
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Minden fétis létezik, ha elég hülye hozzá az ember.

Ez most nem neked szólt személy szerint.

2020. dec. 21. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezhet.
2020. dec. 21. 16:39
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem annyiban, hogy nagyon szeretnék szíjakkal lekötözve lenni :)
2020. dec. 21. 17:39
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ruhadarabokkal kapcsoaltos fétis. Nyugi, sokaknak ismerős. Bár pont ilyenről még nem hallottam. Sajnos nekem sincs ilyen érdeklődésem. Találsz hozzá mást, akit ez érdekel rajtad kívül? Magában is izgat, vagy csak ad valami pluszt, ha látod a másik testén? Magadon érdekel, vagy máson szeretnéd látni? Szeretsz ilyen témájú képeket nézegetni? Mit szeretnél csinálni egy övvel? Milyen övjeid vannak?
2020. dec. 21. 19:14
 7/10 A kérdező kommentje:
Jelenleg csak magamon szeretem hordani, és szinte mindenhol szíjat hordanék. Leginkább a bőrszíjak jönnek be.
2020. dec. 21. 19:22
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Létezik hát, nekem is az van többek mellett. Vannak videók is ebben a témában , ahogy írtad van aki az egész testét bőrszijjakkal fedi be,,tökre bejön nekem mpondjuk egy klassz farmerrel ,,,, övcsattok is bőven .
2021. máj. 27. 14:43
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van valami különös érzésem felé, de nem fétisnek mondanám. Én egy túl szexuális dolognak tartom, jó értelemben. Ha nem látszódna a tekintetem és nyilvános helyen lennék és egy férfi látható módon hordaná (tehát betűrt inggel), akkor komolyan órákig tudnám nézni szünet nélkül. Mármint nem akarok vele semmit csinálni, csak nézném. Előbbire visszatérve, én épp ezért soha nem mertem övet hordani.. Csak az utóbbi időben, mióta van pár "leesős" nadrágom, de azok is ilyen összepasszintós övek, nem hagyományos csatosak. Ez muszájból van, és ezért nem is tekintek rá ilyen 'szexuálisan'. De ha nem muszájból hordja valaki hanem kinézetért, úgy már egész más a szándék.

Tuti nem vagyok amúgy ezzel egyedül. L

2021. máj. 28. 00:41
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy létezik ilyen fétis. Én is szeretem magamon de másokon is , betűrt inggel, hát elég szép látvány tud lenni. De pl én másra is szeretem . elfenekelni a másikat vele pl. De maga a látvány az nagyon jó persze bőrszijjal.
2021. szept. 14. 03:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!