Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan, hogy kézfétis? :D
Figyelt kérdés
Én mindig megnézem a fiúk kezét, ujjait, tenyér alakját, a körmök formáját.
Egy kevésbé helyes srácnak is lehetnek szép kezei, míg ez izmos álompasinak is csúnya tömzsi ujjai.
Ez nálatok is fontos szempont?
2020. júl. 16. 18:37
1/12 anonim válasza:
Persze, csomó féle van.
Én nem nézem.
2/12 anonim válasza:
Persze, hogy létezik. Én is megszoktam nézni a pasik kezét, számomra a hosszú ujjak és az izmos eres kéz nagyon vonzó.
L
3/12 anonim válasza:
Nem elsődleges szempont, de én is megnézem. Tetszenek a szép, hosszabb ujjak, a hosszabb körömágyakat, amik nem olyan tömzsik.
5/12 anonim válasza:
Ja 😜 Leszbikus nőknél jó gyakori.
Mi nagyrészt manuálisan szexelünk, szóval nyilván megnézzük egymáson.
30/n leszbikus
6/12 anonim válasza:
Nekem a kis pici, pufi kéz tetszik nagyon.
Odavagyok azért ha valakinek olyan a keze mondjuk ökölbe szorítva, mint egy puha gombóc mancs 😍
7/12 anonim válasza:
Kedves hatos, ha az tetszik keress rá drága Park Jimin kezeire😍😍 neki nagyon cuki és kicsit pufi kezei vannak😍😍
8/12 anonim válasza:
Omg Park Jimin😍 neki van a legaranyosabb keze, amit valaha láttam. És még nagyon jól áll neki.
9/12 anonim válasza:
10/12 anonim válasza:
Nem pont ez hanem ehhez hasonlóan dagi kéz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!