Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évesen és hol ismerted meg az első meleg/bi szexpartnered?
Figyelt kérdés
Ő hány éves volt? Mit csináltatok? Köszi a tanácsokat, beszámolókat. :)2021. júl. 5. 09:52
1/7 anonim válasza:
15 voltam. chat.hun írtam rá. A srác 22 volt és kolis. A koliban megdugtam és ennyi. Sose láttam többet.
2/7 anonim válasza:
14 évesen. Könyvtárból ismertem. Aztán átjártam hozzá. Elsőre közös maszti majd leszopott és én is őt. Neki nagyon nagy farka volt már 15 évesen. Lemértük és 21cm volt. Szerencsére hamar elélvezett. Ez később még 6-7 alkalommal megismétlődött. Azóta sajna már nem izgatja a téma.
3/7 anonim válasza:
Én 18 éves voltam, amikor először pasival voltam. Minden volt, amit egy passzív srác kaphat. Neten ismertem meg.
Most 26 vagyok.
4/7 anonim válasza:
18 voltam
A pasi akit csak leszoptam 35 volt.
25 vagyok
5/7 anonim válasza:
Itt ismertem meg. 30 volt. Én 16. Sokat voltam vele. Pedig nem helyes de jó vele
6/7 anonim válasza:
Tízenéves koromban, nudis kempingben. Sokszor jártam hozzá titokban, 43 volt amikor megismertem. Ő dugott engem.
7/7 TuskóFőtörzs válasza:
Téged is a szíjjártó rakott?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!