Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan meleg Magyarországon, aki fideszes?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 23:55
21/53 anonim válasza:
nem nézem ki belőle,de jobb, ha nem is tudom
22/53 anonim válasza:
Vannak. Általában elengedik a homofóbiáta fülük mellett miközben az adókedvezményekre, meg a "nemzeti tőke" építésére hivatkoznak.
23/53 anonim válasza:
Ja, biztos örülnek a sok adókedvezménynek, pl az első háza... janem.... a babahite.... janem... a CSOK... janem....
24/53 anonim válasza:
23: igen, igénybe is veszik. Mivel a többségüknek felesége, gyerekeik vannak. (Lásd Szájer, Kocsis Máté, Novák Katalin, stb)
25/53 anonim válasza:
nem tudom honnan veszik,hogy kocsis máté meleg lenne, vagy fiúkkal kezdene,
26/53 anonim válasza:
#25: a fideszben elég köztudott. Ahogy Szájerről is már vagy 20 éve...
27/53 anonim válasza:
de lettem pontozva, pedig csak na XD
oké szájer köztudott, de én nem hallottam pont róla.
nyílván aki vele volt, az nem mondja, de akkor mégis ő hol keres magának ??
28/53 anonim válasza:
Az még nem jelent semmit, hogy te nem hallottál róla...
Legalább olyan hosszú lenne a kokainozó fideszesek listája is, meglepődnél, milyen nevek vannak rajta, akikről sose hallottál.
29/53 anonim válasza:
persze ,hogy nem jelent semmit, de akkor nagyon óvatosnak kell lennie, vagy passz,honnan szed össze, vagy ismerkedik..
30/53 anonim válasza:
Nyilván mindenki próbál óvatosnak lenni. De előbb-utóbb mindenki hibázik. Ahogy Szájer, Borkai, Bus, Kovács Zoltán, Deutsch, Matolcsy és sokan mások is lebuktak már.
Más kérdés, hogy kb mindegy, túl sok következménnyel a fideszre nem jár. Aki eddig is elvakult fideszes volt, majd megmagyarázza, vagy simán túllép rajta, aki meg fidesz-ellenes, az csak még jobban utálja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!