Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik olyan meleg Magyarorsz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan meleg Magyarországon, aki fideszes?

Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 23:55
1 2 3 4 5 6
 11/53 anonim ***** válasza:
88%

Eeeelvileg nem kéne hogy legyen, hisz értelmes ember nem szavaz olyanra, aki közgyűlölet tárgyává teszi és próbálja a jogait minél jobban leszorítani.

De akár meleg az ember, akár nem, sajnos nem mindig értelmes.

Ahogy léteznek cigányok, akikk a régi Jobbikra, vagy a Mihazánkra szavazna..

A poltika vallássá vált. Nem számít már, hogy ténylegesen jobb lesz-e az adott párt munkája nyomán az életed, elég ha elhiszed, hogy az lesz.

Mondjuk a Fidesz nem különösebben titkolja a véleményét a melegekről, szóval nemegészen értem hogy képesek megtéveszteni így bárkit, de... hátna, gyökerek mindig lesznek.

2021. jún. 29. 01:06
 12/53 anonim ***** válasza:
11%

Negatív kommentelők! Ti is a sok hülye gyűlölködő libsi közé tartoztok?

Akik a melegséget is kisajátítanátok magatoknak?

A megegség nem párthoz kötött, a szavazók normálisabb része nem az alapján szavaz, hogy ki mit tesz a társadalom részére? Mert szerintem igen!

2021. jún. 29. 01:46
 13/53 anonim ***** válasza:
87%
Biztosan, mert a melegek között is ugyanolyan nagy az agyhalottak aránya, mint a heterok között
2021. jún. 29. 04:59
 14/53 anonim válasza:
16%
Szerintem mind az
2021. jún. 29. 06:05
 15/53 anonim ***** válasza:
73%

Fideszes barátaim már nem fognak rájuk szavazni, de az ellenzék re se.

Nem mennek szavazni,vagy ha mégis DKra.

Aki vagyon elkobzást ígér Lölönek én arra szavazok.

2021. jún. 29. 07:27
 16/53 anonim ***** válasza:
87%

Sok. Csak ami köztudott, és magas pozícióban (minisztériumok, képviselők, stb) vannak a fideszen belül, az tucatnyi. (Ugyebár Szájerről is sok éve tudta mindenki, mégis megírta azt a förmedvényt a tabletjén...)

Aki nem meleg, az meg házasságtörő és/vagy tolvaj. Sajnos idáig züllöttek.

A magyarázat meg egyszerű: a melegségükön nem tudnak változtatni (sőt, még jobban kiélik, mert megvan hozzá a hatalmuk), a diktátor parancsának viszont nem lehet ellenszegülni, tehát ha az lesz kiadva, hogy minden fideszes írja ki a facebookjára, hogy kasztrálni kell minden meleget, akkor a meleg fideszes is ki fogja írni (közben meg ugyanúgy folytatja tovább az életét többé-kevésbé titokban).

Mert a hatalomhoz való tartozás, ott lenni a húsosfazéknál többet ér neki, semmint hűek legyenek önmagukhoz, identitásukhoz, stb.

És persze mert tudják, komoly baj úgysem érheti őket, ahogy Szájer se ment tönkre, Kaleta se ment börtönbe, Bus is vígan orgiázgatott, max már nem nagykövet, ahogy Kocsis Máté és fiókat dug a neje mellett, ahogy Kovács Zoltán meg celebeket, stb...

És? Nincs különösebb következmény...

2021. jún. 29. 07:49
 17/53 anonim ***** válasza:
88%
Én ismerek mihazánkos leszbi csajt is. Egyik pillanatban még posztolja a szivárványos zászlót, meg a család az család, stb, másik pillanatban meg osztja meg a gyűlölködő tartalmakat. Hogy ez a két dolog hogy fér meg egymás mellett az elméjében, azt mondjuk nem tudom. :D De ezek a pártok nem a magaskultúra soraiból szedik a szavazóikat.
2021. jún. 29. 08:09
 18/53 anonim ***** válasza:
85%

Van, sajnos

Pár éve kavartam egy sráccal, utólag derült ki hogy a helyi Fidelitas szervezetben volt aktív :)

2021. jún. 29. 10:06
 19/53 anonim ***** válasza:
13%
16-os kocsi máté fiukat dug? micsoda, ezt honnan szeded
2021. jún. 29. 10:10
 20/53 anonim ***** válasza:
85%
19: igen. Mármint hímneműeket.
2021. jún. 29. 10:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!