Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják meg vetik meg ennyire a melegeket Magyarországon?
Én nem tapasztaltam ezt. Meleg vagyok de a jobb oldali ismerőseim is jól fogadták és elfogadók velem. Sőt van jobb oldali meleg ismerősöm is.
Engem mindenki elfogadott fura is. Semmi rossz tapasztalatom nem volt. És Magyarországon élek.
Ha a 22:18-as kommentelővel egyetértek, akkor homofób vagyok?
Ha igen, akkor magamat is kell utálnom!!!
A 23:41-es pedig egy megrögzött libernyák, aki most bizonyára tapsikol a JakabPetykónak, aki viszont valóban náci... Csak most kicsit titkolja...
Jöhetnek a lepontozások! Mert érvelni nem tudtok, csak vagdalózni!
A sok LMBTQXYZ lobbisták és a provokatív pride miatt sokan kiakadnak, de zömük nem is homofób, csak a nyomuló propaganda undorító számukra!
Konklúzió: a melegeknek ezek a lobbisták ártanak a legtöbbet! Rajtuk kellene számon kérni a melegek iránt többekben kialakult homofóbiát! Ez a nyomuló propaganda az oka a leginkább! Amikor ovikba akarják bevinni a "királyfi beleszeretett a királyfiba" típusú meséket!
Ahogy már más is írta: Nem a melegekkel van gondja az emberek döntő részének, számukra totál semlegesek semmi vizet nem zavarnak. De az ilyen felvonulás, propaganda, minden filmbe tegyünk meleget, akkor is ha igazából semmilyen szexualitás nem lényeges abban a filmben és hasonlók amik kiverik a biztosítékot sokaknál, joggal.
Ugyanaz mint a mesekönyves balhé, normális ember egy ovis, alsós gyereknek még azt mondja, hogy a gólya hozza a gyereket stb, de ugye kell a homoszexulításról miegymásról szóló mesekönyv.
00:16
Látom, le is pontoztak, pedig igazad van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!