Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják meg vetik meg ennyire a melegeket Magyarországon?
Figyelt kérdés
Én hetero vagyok, és egyáltalán nem érdekel hogy ki meleg vagy hogy kinek milyen az irányultsága, egészen addig míg nem erőszakoskodik másokkal. Haverjaim, ismerőseim közül sokan olyan homofóbok mintha melegek lennének és az öngyűlölet beszélne belőlük. Mi az oka ennek? Miért nem lehet az egész LMBTQ társadalmat nyugodtan békében hagyni élni és miért kell egyfolytában a melegekkel szarakodni meg bántani őket?2021. jún. 6. 22:04
11/14 anonim válasza:
A keresztény demokrata fideszes gyűlölet keltő kormány miatt.A sok
mocsok pedofil pap,meg,meg ússza.
12/14 anonim válasza:
Meg az ilyen, előttem szóló senkiházi, általánosítgató gazemberek is megússzák!
Aztán másokat vádol gyűlölet keltő magatartással! Undorító!
13/14 anonim válasza:
Bocs! Így akartam ..."gyűlölet keltő"...
14/14 anonim válasza:
#7 Márpedig igaza van az #5-nek és nagyon nem lett jól időzítve ez a kommented, mert pont 1-2 nappal utána jött a hír, hogy a kormány ismét a melegeket pecézte ki magának újabb homofób törvényjavaslattal. De libernyákozz csak nyugodtan mindenkit aki fel mer ezellen szólalni és támogasd a kormányt önsorsrontóan...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!