Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Létezik még gerontofil,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik még gerontofil, passzív fiú manapság, aki Társra vágyik?

Figyelt kérdés

2021. jún. 28. 15:19
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Én 30 éves full passzív vagyok és nekem kimondottan az 50+os mackós urak jönnek be.
2021. júl. 11. 11:46
 22/28 anonim ***** válasza:
77%
Neke a 75+ osok, de legyen minden, örökség, kocsi, pénz, ingatlan is .. Félek aez a gerontofil duma kamu, sokan , ha van a pénzre, örökségre hajtanak .. Tény, az itt marad, csak mi megyünk, ha itt az idő ..
2021. júl. 11. 16:13
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Utolsónak! Meg a többi kételkedő embernek...

Én személyszerint Gerontofil vagyok! Nekem kizárólag a 60+os ősz hajú és ősz bajszú férfiak jönnek be. 29 éves voltam mikor mertem lépni és nem a papírformáknak akartam megfelelni. Egész odáig nőkkel jártam, éltem, voltam párkapcsolatban. 26 éves koromtól egyedül maradtam. Nem sikerült tartos ill. átmeneti kapcsolatot sem kialakitani nőkkel. Eltelt lassan 3 év sikertelenül. Így elhatároztam, hogy élem a vágyaim. Itt 2018-ba tettem fel kérdést, amire jött egy elég inteligens válasz. El kezdtünk ismerkedni... Több mind 3 éve vagyunk együtt. Első 1,5évben Szerelmes voltam. Azaz érzés mára átalakult erős kötödésbe. Szeretem mai napig. Nincs pénze, soha nem mentünk nyaralni. Nem tart el. Külföndön dolgoztam, hogy könnyebb legyen... Ha segítünk is egymásnak, azt kizárólag, csak kölcsön. 1hónapja haza költöztem hozzá. A háztartást én viszem... ővé a (ház számlái) az én számláim ugyan úgy maradt az én költségem. Mindigis két lábbal áltam a talajon. Érdekből soha nem lennék senkivel.

Ezzel csak azt akartam, hogy lássátok, nem csak az anygiak miatt választ társat két meleg. Köztünk 35 év van és én 32 éves vagyok.

2021. júl. 13. 18:20
 24/28 anonim ***** válasza:
95%

Én 44 vagyok, igaz nem mondják meg. De egy fiatal havert én is bevállalnék! Olyan apa típus is vagyok!

Szeressen kirándulni, bulizni is, és a legfőbb, hogy normális, és vidám legyen és előbb meg akarjon ismerni!

Ha van itt ilyen 30ig írhat ha gondolja!

2021. júl. 29. 15:59
 25/28 anonim ***** válasza:
94%

24-es vagyok!

És Budapesti legyen, max pest megyei!

2021. júl. 29. 16:07
 26/28 budaiz ***** válasza:
100%

#23 jó volt olvasni ezt a pozítiv megnyílvánulást. Mondom én 24 évesen akit a korosztálya érdekel.

Ismerettségi körömben van fiatal aki 16 évvel idősebb pasival van együtt. Öröm nézni öket a boldogság sugárzik róluk. Fontos hogy a belső érzések határozzák meg cselekedetünket.Te is jól döntöttél.

A pénz sajnos fontos de megrontója is lehet egy kapcsolatnak. Ha az miatt van egy kapcsolat az nagyon gyötrelmes hazug lehet.

Baráti pacsi

2021. júl. 30. 12:40
 27/28 anonim ***** válasza:
0%
Mi a f@sz az a gerontofil?
2021. dec. 24. 19:30
 28/28 anonim ***** válasza:
5%
🤣🤣🤣🤣🤣
2021. dec. 25. 09:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!