Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik még gerontofil, passzív fiú manapság, aki Társra vágyik?
Figyelt kérdés
2021. jún. 28. 15:19
11/28 anonim válasza:
Gyakorin nincsenek is normalisak. Itt csak randa emberek vannak. Sok linkes
12/28 A kérdező kommentje:
Pedig Pesten nagyon sokan vannak.
Na meg, kinek mi a ronda? A link meg mindenhol link sajnos.
2021. jún. 28. 18:04
13/28 anonim válasza:
53 évesen sosem fogsz párkapcsolatra találni fiatalat. De a remény hal meg utoljára. Legalábbis olyat biztos nem, aki ki is tart.
14/28 anonim válasza:
Nekem is kellene egy... Kényeztetném...
15/28 anonim válasza:
Egy másik 53 évest még találhatsz ... Az a szemétség ebben, amig fiatal vagy nem mersz lépni, meg megy a folyamatos losung, a fújj, mega többi. Mire odajutsz, igen kelle egy társ, a qtyának nem kellesz .. Ezzel 48 évesen én is igy vagyok...
16/28 anonim válasza:
Hát én egyszer beszéltem egy 48 evessel. Igaz nem itt és nem most. De akkora gyerek volt. Jól meg is sértődött. Hát kár volt, de nálam is gyerekes volt
23 f
17/28 anonim válasza:
hát nekem már 45 fölött már öregnek számít, magamhoz képest,
50 fölött meg fujjjjjjjjj :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
18/28 anonim válasza:
hát sajnos vagy nem, nehezen találsz már, kivéve,ha jól nézel ki,
akik kép nélkül mondják,hogy jól néznek ki, na azok hazudnak, ezt itt megtanultam egy életre 19 f / p
19/28 anonim válasza:
Nekem a te korosztályod az, ami bejön, úgy 40- től felfelé.
29 f/p
20/28 anonim válasza:
Előttem szóló! Én a kedvenc korosztályodnak a tagja vagyok! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!