Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Más is van úgy, hogy még...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más is van úgy, hogy még sosem talált a partnerkeresőkön olyan srácot, aki úgy igazán tetszett volna neki?

Figyelt kérdés
Én passzív vagy side srácot keresek, de még egyet sem találtam, aki kép alapján úgy igazán megdobogtatta volna a szívemet. A nem festett sötétszőke vagy világosbarna hajúak az eseteim igazán, ha az arcuk tetszik és vékonyak vagy kicsit izmosak, sportosak. Pl. aki nagyon tetszene arcra: [link]
2021. jún. 19. 19:11
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja. Elég finnyás vagyok srácokkal.
2021. jún. 19. 19:22
 2/14 A kérdező kommentje:
Te biszexuális vagy?
2021. jún. 19. 19:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Ha te is hasonlóan helyes vagy akkor nem esélytelen. Mondjuk a helyesek általában nem maradnak örökké a társkeresőkön.

Illetve egy részük kép nélkül szerepel, több ilyen is történt velem, meg is lepődtem.

Mondjuk ez utóbbi feltételez némi ismerkedést, ami ritkább, mint a fehér holló.

2021. jún. 19. 19:34
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2021. jún. 19. 19:40
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

1 vagyok. Bi.

Atz függetlenül,hogy igazán helyes srácot nem találtam voltak srácok akikkel "dugtam". Szodával elmentek.

2021. jún. 19. 19:45
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Alkalmira találtam nagyon bejövős passzív srácokat és férfiakat. Ez tőled függ, hogy mennyire kelted fel az érdeklődésüket. Én nagyon tongyó, életképtelen, és husis vagyok, összességében egy alsó kategóriásnak ha mondanám magam. De viszonylag jóképű lennék, ezért buknak rám.
2021. jún. 19. 20:01
 7/14 anonim ***** válasza:
97%
Mi a fax az a tongyó?
2021. jún. 19. 20:03
 8/14 anonim ***** válasza:
100%
Hehe, megnéztem, mert én sem hallottam még. Székely eredetű szó ügyetlen, ápolatlan jelentését találtam.
2021. jún. 19. 20:08
 9/14 anonim ***** válasza:
100%

Lehet találni, viszont gondolom neki is van egy ideálja.

Te mit tudsz nyújtani?

2021. jún. 19. 21:30
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Van sok aki bejön. Sajnálom azokat akik nagyon nagyon magas elvárással vannak. Szívás. Főleg hogy nem tehet róla.
2021. jún. 19. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!