Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyik meleg partnerkereső oldal a legjobb amit nyugodt szívvel tudtok ajánlani egy teljesen szűz srácnak? Bővebben lent!
Mindegy melyiket választod
Ugyan azok az emberek vannak rajta.
Regisztrálj mindegyikre
Grinderen van kitalálva szex partner keresőnek elméletileg.
Nyugodt szívvel? Egyiket sem. Kamus, utolsó pillanatban lelépő, más fotójával kuncsorgó phaszok gyülekezete mind!
Persze majd jönnek, akiknek naponta ezren írnak, ebből ötezer óránként megvan nekik emberkék. 😂
Jajnehogy lemondj már róla :D
Csak számíts rá, hogy ez nem egy egyszerű terület, sok a kamus, a társkeresők meg "felhívás keringőre". Behülyítenek, aztán lekopnak pillanatok alatt, ez az egyik típus. A másik meg leígéri a csillagokat az égről, aztán kb semmi sem teljesül, vagy rohadtul nem úgy teljesül, ahogy ígéri. Tisztelet a kivételnek persze :)
Elvégre én is itt vagyok :D Najó nem, de ezt muszáj volt :D
Ahogy az előttem szólók is leírták, teljesen mindegy, melyik oldalra regisztrálsz, mindegyiken kb. ugyanolyan arányban vannak jelen a kamus, szélhámos semmit érő emberek. Rengeteg türelem kell, hogy a sok szellemi nehéztüzér ne szegje kedved, de hidd el, van értelme, mert bárhol megjelenhet az, akire vágysz és akivel megvan az a bizonyos kémia :) Szóval semmiképp ne mondja le a vágyaidról, csak legyél türelmes :)
47/F Bp
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!