Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik meleg partnerkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik meleg partnerkereső oldal a legjobb amit nyugodt szívvel tudtok ajánlani egy teljesen szűz srácnak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hello. Egy 27 éves srác vagyok és mostanság nagyon sokat szoktam azon agyalgatni hogy milyen érzés lehet szopni vagy pedig az anál. És úgy vagyok vele hogy tökre szívesen kipróbálnám. Csak még teljesen " szűz " és tapasztalatlan vagyok benne. Tudnátok egy jó oldalt ajánlani ahol tudnék erre megfelelő partnert találni? Előre is köszönöm.

2020. nov. 26. 04:15
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
10%
Nem kell ehhez partnerkereső oldal. Itt vagyok. Írj privit
2020. nov. 26. 05:56
 2/14 anonim ***** válasza:
88%
Tinder, Badoo, Planetromeo.
2020. nov. 26. 06:39
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindegy melyiket választod

Ugyan azok az emberek vannak rajta.

Regisztrálj mindegyikre

Grinderen van kitalálva szex partner keresőnek elméletileg.

2020. nov. 26. 07:19
 4/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddig válaszokat. Várom a továbbiakat! 😀
2020. nov. 26. 07:32
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Grindr. Melegrandi
2020. nov. 26. 07:39
 6/14 anonim ***** válasza:
83%

Nyugodt szívvel? Egyiket sem. Kamus, utolsó pillanatban lelépő, más fotójával kuncsorgó phaszok gyülekezete mind!

Persze majd jönnek, akiknek naponta ezren írnak, ebből ötezer óránként megvan nekik emberkék. 😂

2020. nov. 26. 09:12
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ilyet nyugodt szívvel egy ember se ajánlhat. Mindegy mi a neve az oldalnak, a lényeg, hogy a monitor mögött ember ül. Ez a párosítás kb szavatolja, hogy belefutsz majd parasztokba.
2020. nov. 26. 09:30
 8/14 A kérdező kommentje:
Akkor jobban tenném ha inkább lemondanék arról hogy ezen kíváncsiságaim, vágyaim kipróbáljam?
2020. nov. 26. 09:36
 9/14 anonim ***** válasza:
93%

Jajnehogy lemondj már róla :D

Csak számíts rá, hogy ez nem egy egyszerű terület, sok a kamus, a társkeresők meg "felhívás keringőre". Behülyítenek, aztán lekopnak pillanatok alatt, ez az egyik típus. A másik meg leígéri a csillagokat az égről, aztán kb semmi sem teljesül, vagy rohadtul nem úgy teljesül, ahogy ígéri. Tisztelet a kivételnek persze :)

Elvégre én is itt vagyok :D Najó nem, de ezt muszáj volt :D

2020. nov. 26. 09:41
 10/14 Tanquerey ***** válasza:
93%

Ahogy az előttem szólók is leírták, teljesen mindegy, melyik oldalra regisztrálsz, mindegyiken kb. ugyanolyan arányban vannak jelen a kamus, szélhámos semmit érő emberek. Rengeteg türelem kell, hogy a sok szellemi nehéztüzér ne szegje kedved, de hidd el, van értelme, mert bárhol megjelenhet az, akire vágysz és akivel megvan az a bizonyos kémia :) Szóval semmiképp ne mondja le a vágyaidról, csak legyél türelmes :)

47/F Bp

2020. nov. 26. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!