Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Alkalami partnerkeresőnél miért ekkora gond ha képet kérek az intimről?
Figyelt kérdés
Kerek perec leírtam az adatlapomra hogy orálra keresek partnert. Ennek ellenére van aki kép nélkül szeretne találkozni magától senki sem küld képet és ha véletlenül kérek akkor mindenféle kifogás hogy most nem tud csinálni, de azért találkozzunk majd élőben jobban néz ki.2020. márc. 30. 18:45
1/13 anonim válasza:
sokan csak képeket gyűjtögetnek azokon az oldalakon
2/13 A kérdező kommentje:
Nyilván ez benne van a pakliban, de tényleges találkákat is lelehet szervezni ehhez pedig a kép szerintem alap dolog.
2020. márc. 30. 18:52
3/13 anonim válasza:
Lányok nem szeretnek kepet küldeni🤔
4/13 anonim válasza:
Nem tudom, nekem pl megfelelő platformon nem okoz gondot a kölcsönös képcsere, legalábbis az intimről. Arcról én se küldenék.
5/13 A kérdező kommentje:
Arcról én sem kérek, az teljesen érthető ha valaki nem akar arcképet küldeni.
2020. márc. 30. 19:27
6/13 anonim válasza:
Tekintettel arra, hogy homoszexuális rovatban van a kérdés... szerintem a pasik többsége még kérés nélkül is küldözgeti a farokképeit. Ettől még a melegek között is nagyon sok van aki nem akar találkozni csak képeket gyűjtögetni másokról.
7/13 anonim válasza:
Szerintem nem gáz. Arc nélkül én is szoktam küldeni képeket, de csak viszonzásként.
8/13 anonim válasza:
Vannak fura emberek. Szerintem is belefér hogy küldjek a farkamról. Nekem az arc nagyobb para főleg kalandnál...
9/13 anonim válasza:
Úgy tűnik itt is én vagyok a kakukktojás, szerintem rohadtul nem normális, hogy valakit le akarsz szopni, és jobban érdekel a farka, mint az arca.
10/13 anonim válasza:
Nyilván tartós kapcsolatra nem farok alapján keresünk párt, de alkalmi esetében én sem látom miért gond ez.
Szerintem is jó előre letisztázni ezeket a dolgokat hisz itt a vonzalom elsősorban a testen/külsőn alapul. Ha az nem jön be akkor még mindig jobb lemondani, mintsem hogy ott helyben utasítsam vissza a másikat vagy ő engem.
Maradjunk annyiban hogy láttam már pasit aki arca tök helyes volt és rendezetten, divatosan öltözködött, "alul" viszont nem volt éppen higiénikus... Szóval egy farok kép éppenséggel az igényességet is tükrözheti bizonyos esetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!