Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Alkalami partnerkeresőnél...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Alkalami partnerkeresőnél miért ekkora gond ha képet kérek az intimről?

Figyelt kérdés
Kerek perec leírtam az adatlapomra hogy orálra keresek partnert. Ennek ellenére van aki kép nélkül szeretne találkozni magától senki sem küld képet és ha véletlenül kérek akkor mindenféle kifogás hogy most nem tud csinálni, de azért találkozzunk majd élőben jobban néz ki.

2020. márc. 30. 18:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
89%

Nekem fenn van az arcom akinek nincs vagy az első levélváltásnál nem úgy köszön hogy küld, nem érdemes vele szóba állni mert a 99% kamus. És nem fogom azért az 1% esélyre az időmet pazarolni,

Vannak elegen akik vállalják magukat, és nem felesleges idő pocsékolás velük ismerkedni.

2020. márc. 31. 00:32
 12/13 -remete- ***** válasza:
100%
Volt hogy a saját pöcdföm nézett velem farkas szemet. Valami mocsok közkincsé tetette. De volt olyan is hogy lefotózta nah mondom cool.. a valóságban meg picicike volt neki. Szal valszeg szégyenlik vagy mittom én.
2020. márc. 31. 03:17
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a tapasztalatom, hogy (pl. planetromeo) a magyar emberek szégyenlösek. Nekem onnan van több osztrák, német, angol ismerettségem, akik gond nélkül cserélnek képeket.
2020. ápr. 3. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!