Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyik meleg partnerkereső...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik meleg partnerkereső oldal a legjobb amit nyugodt szívvel tudtok ajánlani egy teljesen szűz srácnak? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Hello. Egy 27 éves srác vagyok és mostanság nagyon sokat szoktam azon agyalgatni hogy milyen érzés lehet szopni vagy pedig az anál. És úgy vagyok vele hogy tökre szívesen kipróbálnám. Csak még teljesen " szűz " és tapasztalatlan vagyok benne. Tudnátok egy jó oldalt ajánlani ahol tudnék erre megfelelő partnert találni? Előre is köszönöm.

2020. nov. 26. 04:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%
Pláne, ha a neved alapján az vagy, akit a Face feldobott, akkor minden esélyed megvan rá, hogy kapkodjanak utánad ;)
2020. nov. 26. 14:00
 12/14 Josh2 válasza:
76%
Én 47-éves vagyok én is kiprobáltam volna ! De már idős vagyok te meg fiatal , hát hajrá !
2020. nov. 26. 16:21
 13/14 -remete- ***** válasza:
100%
Nekem a planetromeo és a grinder. Teljesen jók de némelyik kereső nem is tudom melyik bolygón él. Ami viszont mindkettőnél gáz hogy a távolsági adatok nem stimmelnek. Pl 10 km tert iŕ de valójában 50.
2020. nov. 27. 05:42
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
A Vágyaid.hu jött még be eddig a legjobban.
2020. nov. 27. 09:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!