Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Romeon honnan tudom, hogy akinek írtam olvasta/törölte vagy nem jelentkezett be és a romeo törölte az üzenetet? Mennyi idő múlva törlődnek az üzenetek maguktól?
Figyelt kérdés
2021. jún. 19. 13:49
1/4 anonim válasza:
Ha torlik kiirja a neve melle. Az inaktivalas a szarabb mert kap uzenetet de nem tudvalaszolni
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi, én az elküldött üzenetekre gondoltam, nem a felhasználóra. Az ugye látszik a kis ikonoknál h én elküldtem, ha pipa akkor gondolom olvasta is. Ha eltűnik az egész üzenet akkor törölte a másik fél?
Az ok amiért kérdeztem, mert írtam vkinek aki egy ideig nem logolt be de aztán mégis. Szóval nem tudom eldönteni, h olvasta és törölte az üzenetet vagy a romeo törölte mielőtt elolvasta volna. Nyilván nem akarom zaklatni ha nem érdeklem, viszont írnék ha el sem tudta olvasni, mert hamarabb törlődött az üzi, mint bejelentkezett volna...
2021. jún. 19. 14:36
3/4 A kérdező kommentje:
Valaki tudna még válaszolni?
2021. jún. 20. 22:42
4/4 anonim válasza:
Hagyd rá. Azon a helyen nincsen normális úgysem. Csak szórakoznak a másikkal. Tapasztalat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!