Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A domináns pasik miért csak levelezni szeretnek, amikor volna jelentkezö akit használhatnának?
Figyelt kérdés
2020. jan. 26. 14:17
1/7 anonim válasza:
Hmmm ezt a kérdést szivesen visszadobnám a feladónak!
2/7 anonim válasza:
Mert leírni azt lehet, amit akarok, és sokan ki is adják magukat nőknek, húzzák a pasi agyát stb stb
szivatás, te beleéled magad, ő meg röhög
4/7 anonim válasza:
Értem, hogy homoszex kategória, de szerinted itt nem fordulhat elő, hogy kamuzza magát?
az volt a legegyszerűbb példa.... csak kéne gondolkozni
5/7 anonim válasza:
Mert lehet hogy nem használati tárgyat keresnek hanem pasit aki társuk az életben.én is azt keresek.
6/7 anonim válasza:
Nem tudom, domináns pasiként sosem találkoztam ezzel a jelenséggel, mert én beszélni szeretek róla.
Én inkább ritkán találok igazi alárendelt nőt.
7/7 anonim válasza:
na, pont a NEM maradt le a válaszomból, tehát én nem beszélni szeretek róla...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!