Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Nagyobb farkú srácok számotokr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyobb farkú srácok számotokra mennyire gond a nagy méret?

Figyelt kérdés
Ha írsz írd le kérlek mekkora és hogy hány éves vagy. Azért kérdezem mert 2 nagyobb farkú barátom is panaszkodott, hogy neki gond a nagy méret, mert mindenki cska vágyik rá de nem tud vele mit kezdeni és hogy ez milyen rossz.

2021. jún. 12. 09:41
 1/7 anonim ***** válasza:
88%

Ezzel már én is találkoztam, hogy mennyire jó lesz egy nagy farokkal foglalkoznia a passzívnak, de amikor előveszik ledöbbennek. A többség így is bekapta, de csak 2 volt aki engedte a szexet is... ebből az egyik már a behatolás elején azt mondta nem fogja bírni, így abból sem lett semmi...

23 éves vagyok, 21cm

2021. jún. 12. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:
76%
Nekem 16 de van akinek ez is nagy…
2021. jún. 12. 12:57
 3/7 anonim ***** válasza:
89%

Szia!

Sokan azt gondoljak, hogy ez mekkora adottsag meg stb… nos nekem 21,5 de inkabb lefele kerekitem mindig es 21 cm t mondok.

Ha lehetne 12 cm-es peniszt szeretnek magamnak vagy 15 ot. A parnerekkel amikor eloszor talalkozunk intim helyzetben mindig megy az amulas meg bamulas, hogy uristen ez jo nagy… az elojateknal nincs is problema ezzel, viszont a szex nem jo… nem rakhatom be teljesen, borzalmasan sokaig kell kenyeztetni a holgyet, hogy ne fajjon neki… anal szoba sem johet, szoval meg sosem szexeltem egy jot… s tudjatok amikor talalkozol valami fo cedaval, aki mondja, hogy volt mar neki 25 centissel is dolga es tovig bement neki, es csak azert belemesz egy ilyen egyejszakasba egy ilyen csajjal es rajodsz hogybkamuzik es kb sir mert ugy feszit neki… az embereknek mindig az kell ami nincs… sokan nagy peniszt szeretnenek, de szerintem tobb a hatranya, mint az elonye. Nyilvan vagany amikor levetkoztok, de az elojatek utan minden atfordul.

24F

2021. jún. 12. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
94%
Utolso vagyok, ne haragudjatok nem lattam, hogy homoszexualis temaba irok. Viszont amit irtam analis szexnel plane igaz. Bocsi, nem szerettem volna senkit sem megserteni! 🏳️‍🌈
2021. jún. 12. 14:02
 5/7 anonim ***** válasza:
95%
Az első szexnél volt gondom csak. Nem vittem magammal síkosítót mert nem gondoltam, hogy gond lehet belőle, pár próbálkozás után abba is hagytuk, mert neki nagyon fájt én meg kellemetlenül éreztem ez miatt magam magam. Ezek után már csak síkosítóval megyek minden hova, és megkérdezem, hogy egyáltalán akarja a szexet az illető. A farkam 20 cm, 18 vagyok.
2021. jún. 12. 18:56
 6/7 anonim ***** válasza:
94%

Sose mértem meg, de volt már olyan, hogy levetkőztem a srác pedig végigmért és annyit mondott, hogy ne haragudjak, de ő ezt nem vállalja be a fenekébe.

Szerencsére a szájával kárpótolt. :)

2021. jún. 12. 22:03
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Én még soha nem találkoztam olyan sráccal akinek túl nagy lett volna.
2023. jan. 27. 04:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!