Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden meleg férfi ennyire a szexen függ?
Korábban voltak párkapcsolataim.
Vége lett, most elkezdtem újra randizni, és annak ellenére, hogy azt állítják nem szexhavert keresnek fogdossák a fenekem pl amikor csókolózunk vagy ölelést adok...
Volt amelyik be is próbált nyúlni a nadrágomba.
Ez normális? Vagy vannak azért még kicsit lassabban haladó, konzervatívabb melegek is?
En sose szexeltem, nem is fogok
43 F
Én meg úgy vettem észre senki nem akar szexelni sem.
De mást sem. Mindenki csak lóg a levegőben.
Vagyunk igen, páran, akik konzervatívabbak, lassabban haladók. Csak többségunk már nem fiatal...
52 f
Az előttem szólónak.Idős pasi vagyok és elromlott a fékem,már fiatalon.
Minden randi a szexről szól.Egyébként,ha smároltok,mit vártál?Még szép,hogy megfogom mindenét.Amúgy is szex lesz belőle.Vagy nem?Nem hiszem hogy sokan csak romantikázni akarnak.
Heteró férfiak is ugyan ezt csinálják, persze igen van kivétel nagyon ritka.
Van hogy lassabban akar haladni a passzív nekem nem gond, ha 10.randin van szex.
Viszont ha gyenge az ágyban nálam ugyanúgy megy a levesbe csak ő még fél évig sirdogál utánam vagy tovább mert belém szeretett, ez már az ő gondja.
uh van azért egy pár lelket alak még mindig. miért mindennek a szex körül kell forognia?
gondolom mindenki egyedül akar meghalni ebben a nárcisztikus világban! Főleg az utolsó hozzászóló :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!