Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretném csikizni az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném csikizni az egyik osztálytársam talpát. Hogyan kérjem meg erre szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem tudja, hogy meleg vagyok, de szándékomban áll elmondani neki. Ezen felül még lábfétisem is van, és mindennél jobban szeretném csikizni a lábát. Tisztességes, megértő és intelligens fiú amúgy. Viszont tényleg csak csikizni szeretném a talpát, semmi mást! Szerintetek ezt hogyan kéne közölnöm vele?

Aki emberi módon válaszolni képtelen, kérem ne erőlködjön. Úgysem fog neki sikerülni! ;)

2021. jún. 7. 13:51
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Én annak idején átmentem a sráchoz suli után, aki talpát csikizni szerettem volna. És ugye az ajtóban levettük a cipőnket. Bementünk a szobájába gépezni. Nem sokkal később a zokniját is levette, és feltette a lábát az ágyára, pont mellém. Azóta sem izgultam annyira... Elhatároztam, hogy lesz ami lesz, ezt nem szabad kihagyni. És elkezdtem csikizni. Nem vette el a lábát, csak mosolygott. Abbahagytam. És erre mondta, hogy csinálhatom ha szeretném, szereti. :D

Kereken 2 órát csikiztem a talpát akkor, és még utána is sokszor. Szóval szerintem is kérdezz rá, vagy épp tedd meg! Bár nem tudom, hogy megtörtént-e azóta. :)

2023. jan. 2. 10:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!