Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Szeretném csikizni az egyik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném csikizni az egyik osztálytársam talpát. Hogyan kérjem meg erre szerintetek?

Figyelt kérdés

Nem tudja, hogy meleg vagyok, de szándékomban áll elmondani neki. Ezen felül még lábfétisem is van, és mindennél jobban szeretném csikizni a lábát. Tisztességes, megértő és intelligens fiú amúgy. Viszont tényleg csak csikizni szeretném a talpát, semmi mást! Szerintetek ezt hogyan kéne közölnöm vele?

Aki emberi módon válaszolni képtelen, kérem ne erőlködjön. Úgysem fog neki sikerülni! ;)

2021. jún. 7. 13:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
26%

Anyám, borogass!

Ha hetero, akkor miért nem tudod békénhagyni? Ha nem tisztelsz másokat, akkor téged sem fognak. Én még melegként sem engedném meg neked, hogy csikizz.

"csak csikizni szeretném a talpát, semmi mást!"

Azt írtad, hogy lábfétised van, szóval meghazudtoltad magadat. Akarsz te többet is, csak tudod, hogy nincs rá lehetőséged. Ezért beéred ennyivel.

2021. jún. 7. 14:04
 2/11 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszod!

Nem, valóban nem szeretnék többet. Nekem a fétis alapja a csikizés, nem más.

2021. jún. 7. 14:08
 3/11 anonim ***** válasza:
16%
Ha már a fétised és azt akarod ki élni máson, akkor szerinted nem szexuális jellegű a dolog? Megint meghazudtoltad magadat. Nézd már meg, hogy mit írsz.
2021. jún. 7. 14:11
 4/11 anonim ***** válasza:
68%
Talán "Béla! Szeretném csikizni a talpad! Szabad?"
2021. jún. 7. 14:15
 5/11 anonim ***** válasza:
86%
Hát figyi. Nem mindent kaphat meg az ember. Ha ez kitudódik akkor rengeteget fognak szekálni miatta. Persze lehet szerencséd lesz. Utólag én bánom, hogy nem próbálkoztam be több sráccal, tekintve, hogy úgy is mindenki tudta rólam és majdnem halálba is kergettek miatta. Nem mintha sok veszítenivalóm lett volna. De szerintem érdemesebb társkeresőn, vagy külsős helyen keresgélni partnert. Ha ott találsz pasikat bőven, akiknek bejössz akkor inkább csináld velük, ha meg nem, akkor legalább rájössz, hogy mégsem nézel ki annyira jól.
2021. jún. 7. 14:23
 6/11 anonim ***** válasza:
91%
Először inkább puhatodl ki, van-e ő benne is egy kis hajlam, vagy nincs. Ha nincs, engedd el a dolgot. Ha van egy kicsi, próbálj először teljesen hétköznapi témával közelebb kerülni hozzá, és csak utána tereld lassan a dolgot a célod felé.
2021. jún. 7. 15:01
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Én is lábfétises vagyok és utálom ha csikiznek, mert túl érzékeny a talpam. Szóval tök mindegy hogy a srác hetero e, vagy van e benne ilyesmire hajlam, mert ez se nem kizáró ok, se nem biztosíték arra, hogy belemegy a csikizésbe. Ha jóban vagy vele, akkor tényleg az a legegyszerűbb, hogy nyíltan rákérdezel erre.
2021. jún. 8. 12:55
 8/11 anonim ***** válasza:
94%
menjetek el inni nyáron, és akkor csikizd meg
2021. jún. 8. 17:53
 9/11 anonim ***** válasza:
65%
Ha hetero, lehet, hogy jobb, ha hagyod szerintem. Ha jól nézel ki, csikizheted az én talpam :)
2021. jún. 10. 10:10
 10/11 anonim ***** válasza:
76%

#4.

De hát Lájcsinak híjják! (Vagy tolják?) :)

Szerintem megengedi, de ezt a 15 éveskék, nem szokták kérdezni. Letepered megcsikized és kész! Az én gyerekkoromban ez így ment. No nem fétisből, hanem kitolásból.

2021. júl. 12. 16:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!