Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 4 jól megtermett meleg férfi lefog egy heteró férfit és kiverik a répáját, akkor a heteró férfi előbb utóbb magömlést produkál?
Te meleg vagy?
Ha igen képzeld el azt a szitut, hogy 4 playmate aki full dögös csaj kikötöz az ágyhoz és elkezdik húzogatni a farkad, illetve odadörzsölik a seggüket a farkadhoz. Belőled mit váltana ki?
Amúgy érdekes, hogy ilyen beteg kérdéseket mindig a melegek tesznek fel, tisztelet a kivételnek a normálisak felé.
Nem értem miért kell a heterókat piszkálni folyamatosan úgysem jönnek be nekik a pasik, fogadd el, keress a saját csoportodból pasit.
Semmi baj a melegekkel, támogatom is őket csak ezt nem értem, hogy a heterókra miért erőltetik rá néhányan, hogy "meleg legyen" 😩
15
Nőként írom, hogy a hetero rész sem különb.
Illetve vannak olyan vágyaik, amik még számomra is extrém.
(Volt olyan pasi aki a használt betétemért fizetett volna, arra gerjedt, használt bugyira, volt aki arra kért hogy használjam wc-ként, guggoljak fölé és pisiljek a szájába és még sorolhatnám. Ez mind szexpartnerkeresőn történt.
Nekem van meleg barátom, így nincs velük gondom, szoktunk ilyen dolgokról is beszélgetni, és sokszor meglepődöm rajta, hogy a környezetből kik be nem próbálkoznak nála :D
Talán emiatt gondolják, hogy minden heteróban van valami hajlam.
En is nő vagyok úgyhogy tudom milyenek tudnak lenni a heteró pasik 😃
De attól függetlenül ha valaki heteró, nem biszex akkor véleményem szerint nem kéne ráerőltetni ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!