Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ha 4 jól megtermett meleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 4 jól megtermett meleg férfi lefog egy heteró férfit és kiverik a répáját, akkor a heteró férfi előbb utóbb magömlést produkál?

Figyelt kérdés

2021. jún. 5. 11:30
1 2
 11/17 -remete- ***** válasza:
100%
Az erőszak az erőszak. Szerintem se állna fel neki. Akar mennyire huzogatnák neki. Gondolj bele. Lefogják ő meg nem küzdene aham. Hagyjuk. Én addig küzdenék amíg le nem ütnek. Szal onnantól meg.... pfff
2021. jún. 6. 04:37
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Emberek vagyunk, nem vadak.
2021. jún. 6. 05:33
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2021. jún. 6. 09:04
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Te meleg vagy?

Ha igen képzeld el azt a szitut, hogy 4 playmate aki full dögös csaj kikötöz az ágyhoz és elkezdik húzogatni a farkad, illetve odadörzsölik a seggüket a farkadhoz. Belőled mit váltana ki?

2021. jún. 6. 09:31
 15/17 anonim ***** válasza:
89%

Amúgy érdekes, hogy ilyen beteg kérdéseket mindig a melegek tesznek fel, tisztelet a kivételnek a normálisak felé.

Nem értem miért kell a heterókat piszkálni folyamatosan úgysem jönnek be nekik a pasik, fogadd el, keress a saját csoportodból pasit.

Semmi baj a melegekkel, támogatom is őket csak ezt nem értem, hogy a heterókra miért erőltetik rá néhányan, hogy "meleg legyen" 😩

2021. jún. 6. 10:08
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

15

Nőként írom, hogy a hetero rész sem különb.

Illetve vannak olyan vágyaik, amik még számomra is extrém.

(Volt olyan pasi aki a használt betétemért fizetett volna, arra gerjedt, használt bugyira, volt aki arra kért hogy használjam wc-ként, guggoljak fölé és pisiljek a szájába és még sorolhatnám. Ez mind szexpartnerkeresőn történt.

Nekem van meleg barátom, így nincs velük gondom, szoktunk ilyen dolgokról is beszélgetni, és sokszor meglepődöm rajta, hogy a környezetből kik be nem próbálkoznak nála :D

Talán emiatt gondolják, hogy minden heteróban van valami hajlam.

2021. jún. 6. 10:13
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

En is nő vagyok úgyhogy tudom milyenek tudnak lenni a heteró pasik 😃

De attól függetlenül ha valaki heteró, nem biszex akkor véleményem szerint nem kéne ráerőltetni ezt a dolgot.

2021. jún. 6. 10:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!