Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoptatok mat le hetero sracot?
Én sosem voltam még fiúval, annyira nem is izgat a dolog, a csajokat szeretem.
De mivel imádom ha leszopnak, kb mindennél jobban, simán benne van a pakliban, hogy engedném egy srácnak. De mást nem.
Nekem a héten volt egy olyan, hogy egy barátnőm aki tudja hogy meleg vagyok keresett meg csak én megalázónak érzem a dolgot így nem vállaltam.
A pasija megcsalta. Azt mondta bármit megtesz ha nem hagyja el. A bármi hogy hagynia kell hogy egy pasi leszopja. Hát rám gondolt. Mondtam, hogy ezt nem vállalom. Aztán a srác felhívott hogy tudja gáz, de inkább én mint valami idegen mert nem pletykálnám el... Amúgy nem is jön be arcra, nagyon vékony is a srác és állítólag soká élvez el mert erről egyszer mesélt a barátnője. Szóval nekem lehetne (aki akarja annak átpasszolom :D ) de nem vállaltam el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!