Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meleg pasik, nektek összesen hány férfi és hány női szexpartneretek volt?
Figyelt kérdés
1 emberrel dugni többször is az még mindig 1
Kalandorok saccoljanak, ha olyan nagy ez a szám.
És hány évesek vagytok most?
(Nekem: 1 F, 1 L, 22 - ennyit bőven elég írni válaszként.)
2021. jún. 1. 12:35
1/18 anonim válasza:
2 srác, nulla lány (nem is lesz) és most vagyok 26 éves
3/18 anonim válasza:
13 férfi partner, és 0 nő. Meleg vagyok...
4/18 anonim válasza:
Nem volt szexpartnerem, csak párom. A kérdés viszont fura, mert úgy kérdezted, hogy melegek. :D Melegeknek nincs női szexpartnerük.
1 F 0 N
26/F
5/18 anonim válasza:
Bi vagyok.
N 100 felett
F 20 körül
Travi20 körül
51F
6/18 anonim válasza:
4-es
Nem minden melegnek tiszta egyből hogy a csak a férfiak érdeklik
8/18 anonim válasza:
Ez a ki tud nagyobb számot mondani kérdés :D azért aki 100 felett meg ilyeneket ír, enyhén szólva nehezen hihető, de van aki nem lódít itt sem
9/18 anonim válasza:
35 év aktív szexuális élet mellett az évi átlag 3 csajt, kb évente 1 biszex élményt lehet tulzásnak gondolni, de nekem nagyjából így jött ki az élet. Nyilván 20-on,30 évesen sűrűbb volt a program, nem minden év volt egyforma, de nem gondolom, hogy nincs olyan ember, aki ennél még intenzívebb szexuális életet élt.
10/18 anonim válasza:
6-os az nem meleg, hanem biszexuális. Mi köze a kettőnek egymáshoz? Semmi. Ne viccelj már. :D A kérdésben melegek vannak megszólítva, nem pedig mások(bi). Ezért írtam, hogy nem jó a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!