Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexuális teljesítménymérés!...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexuális teljesítménymérés! 5-ös skálán hány pontra értékelnétek a párotok/szexpartneretek szexuális teljesítményét az alábbi öt témakörben?

Figyelt kérdés

Értékelje párja szexuális teljesítményét a következő három kategóriában,

A, a párja hozzáállása (figyelmesség)

B, a párja orális szex közben alkalmazott technikája

C, a párja aktus közben alkalmazott technikája

D, a párja kreativitása

E, a párjával való komminukáció szintje (nyitottság, a másik érveinek elfogadás, meghallgatása)

Extra kérdés: Mi az, ami az imént felsoroltak közül a legjobb vele és mi az, ami a legkevésbé élvezetes a vele való szexualitás kapcsán?

Ha lehet, akkor kort és nemet is kérnék.

2020. okt. 30. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Mind az 5 csillagos ötös - ezért (is) a párom, mert teljes a szexuális összhang s még ugyanolyan kis perverz "dög" is mint én :) Hittem abban meglesz a másik felem - igaz tettem is érte hogy így legyen.
2020. okt. 30. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Most:

A: 2-3

B: X, mert ő nem csinálja

C: 3

D: 2

E: 2-3

Régen:

A: 4

B: X

C: 5

D: 3

E: 3

2020. okt. 30. 19:30
 3/6 anonim ***** válasza:

Picit végletesnek érzem ezt a kérdést, mert minden szex más, függve de akár függetlenül egészen attól, hogy mióta nem csináltuk, túl azon, hogy kinek milyen napja volt, el egészen odáig, hogy mennyire vagyunk felizgulva.

Tehát a kérdést kihegyezném inkább arra, hogy egy átlagról vagy egy maxról kell-e beszéljünk.

Mivel ezt nem tudom, inkább írok mindegyikre két választ.

A, a párja hozzáállása (figyelmesség)

Ez egyértelműen 5-ös, minden szempontból. Én vagyok az a nő, akit példaként szoktak felhozni, hogy "bezzeg az ő barátja...".

B, a párja orális szex közben alkalmazott technikája

Átlag 1, max 2.5. Nem hibáztatom, nagyon kicsi a csiklóm, és a szakálla mindenhogy szúr, és útba van. Szakáll nélkül nem tetszene annyira (mármint a barátom), viszont cserébe az ujjazási technikája olyan fejlett, és annyira rám van hangolódva, hogy pár másodperc alatt el tudok tőle menni. Tudom nem ez volt a kérdés, de szeretném javítani az orál miatti kis pontszámát.

C, a párja aktus közben alkalmazott technikája

Átlag 4, max 5. Nyilván a kezdetekben nem volt az igazi, de hát egymásért képesek vagyunk fejlődni :)

D, a párja kreativitása

Abszolút 5. Én hatalmas pozitívum, hogy megegyezik az én vágyaimmal, illetve kiegészítjük egymást.

E, a párjával való komminukáció szintje (nyitottság, a másik érveinek elfogadás, meghallgatása)

Átlag 4, max 5. Szerencsére ez nem igazán szokott problémát jelenteni. A 4-es átlag inkább azért van, mert van amiről alapból nehéz beszélni bárkinek is.

Extra kérdés: Mi az, ami az imént felsoroltak közül a legjobb vele és mi az, ami a legkevésbé élvezetes a vele való szexualitás kapcsán?

Legjobb vele az ujjazás, de az nincs felsorolva, így gyakorlatilag csak maga az aktus maradt. Másképp az A és E pontot mondanám, mert a szentimentalizmus tartom a legfontosabbnak egy kapcsolatban, ezen pedig szerintem ide kategorizálhatóak.

20/L

2020. okt. 30. 19:33
 4/6 anonim ***** válasza:
5X5
2020. okt. 30. 21:57
 5/6 anonim ***** válasza:

A 1

B 2

C 3

D 0

E 1

Legjobb: összeszokottság

Legrosszabb: kiábrándító nem akarás minden tekintetben

38F

2020. okt. 30. 23:06
 6/6 anonim ***** válasza:

A: 3

-figyelmes, csak sűrűn előfordul hogy ha én szeretnék valamit, akkor nemleges a válasz.

B: 0

-nem csinálja, pedig kapni kapja. A "rávétel" folyamatban van.

C: 4

-szeret szexelni, de kéne néha egy kis kreativitás.

D: 3,5

-ebből kellene több, mert van kb 3 póz azt ennyi

E: 3

-én nyitottabb, elfogadóbb vagyok, ő kevésbé

Extra: a legjobb hogy nagyon tudja élvezni a szexet és ez engem is jobban beindít, a legrosszabb hogy nem orálozik semmilyen szinten.

34F

2020. okt. 31. 08:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!