Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexuális teljesítménymérés! 5-ös skálán hány pontra értékelnétek a párotok/szexpartneretek szexuális teljesítményét az alábbi öt témakörben?
Értékelje párja szexuális teljesítményét a következő három kategóriában,
A, a párja hozzáállása (figyelmesség)
B, a párja orális szex közben alkalmazott technikája
C, a párja aktus közben alkalmazott technikája
D, a párja kreativitása
E, a párjával való komminukáció szintje (nyitottság, a másik érveinek elfogadás, meghallgatása)
Extra kérdés: Mi az, ami az imént felsoroltak közül a legjobb vele és mi az, ami a legkevésbé élvezetes a vele való szexualitás kapcsán?
Ha lehet, akkor kort és nemet is kérnék.
Most:
A: 2-3
B: X, mert ő nem csinálja
C: 3
D: 2
E: 2-3
Régen:
A: 4
B: X
C: 5
D: 3
E: 3
Picit végletesnek érzem ezt a kérdést, mert minden szex más, függve de akár függetlenül egészen attól, hogy mióta nem csináltuk, túl azon, hogy kinek milyen napja volt, el egészen odáig, hogy mennyire vagyunk felizgulva.
Tehát a kérdést kihegyezném inkább arra, hogy egy átlagról vagy egy maxról kell-e beszéljünk.
Mivel ezt nem tudom, inkább írok mindegyikre két választ.
A, a párja hozzáállása (figyelmesség)
Ez egyértelműen 5-ös, minden szempontból. Én vagyok az a nő, akit példaként szoktak felhozni, hogy "bezzeg az ő barátja...".
B, a párja orális szex közben alkalmazott technikája
Átlag 1, max 2.5. Nem hibáztatom, nagyon kicsi a csiklóm, és a szakálla mindenhogy szúr, és útba van. Szakáll nélkül nem tetszene annyira (mármint a barátom), viszont cserébe az ujjazási technikája olyan fejlett, és annyira rám van hangolódva, hogy pár másodperc alatt el tudok tőle menni. Tudom nem ez volt a kérdés, de szeretném javítani az orál miatti kis pontszámát.
C, a párja aktus közben alkalmazott technikája
Átlag 4, max 5. Nyilván a kezdetekben nem volt az igazi, de hát egymásért képesek vagyunk fejlődni :)
D, a párja kreativitása
Abszolút 5. Én hatalmas pozitívum, hogy megegyezik az én vágyaimmal, illetve kiegészítjük egymást.
E, a párjával való komminukáció szintje (nyitottság, a másik érveinek elfogadás, meghallgatása)
Átlag 4, max 5. Szerencsére ez nem igazán szokott problémát jelenteni. A 4-es átlag inkább azért van, mert van amiről alapból nehéz beszélni bárkinek is.
Extra kérdés: Mi az, ami az imént felsoroltak közül a legjobb vele és mi az, ami a legkevésbé élvezetes a vele való szexualitás kapcsán?
Legjobb vele az ujjazás, de az nincs felsorolva, így gyakorlatilag csak maga az aktus maradt. Másképp az A és E pontot mondanám, mert a szentimentalizmus tartom a legfontosabbnak egy kapcsolatban, ezen pedig szerintem ide kategorizálhatóak.
20/L
A 1
B 2
C 3
D 0
E 1
Legjobb: összeszokottság
Legrosszabb: kiábrándító nem akarás minden tekintetben
38F
A: 3
-figyelmes, csak sűrűn előfordul hogy ha én szeretnék valamit, akkor nemleges a válasz.
B: 0
-nem csinálja, pedig kapni kapja. A "rávétel" folyamatban van.
C: 4
-szeret szexelni, de kéne néha egy kis kreativitás.
D: 3,5
-ebből kellene több, mert van kb 3 póz azt ennyi
E: 3
-én nyitottabb, elfogadóbb vagyok, ő kevésbé
Extra: a legjobb hogy nagyon tudja élvezni a szexet és ez engem is jobban beindít, a legrosszabb hogy nem orálozik semmilyen szinten.
34F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!