Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol a legolcsóbb a teljesítmén...

Hol a legolcsóbb a teljesítménymérés?

Figyelt kérdés

Magyarországra értem. A legolcsóbb amit találtam, az 9000 Forint (de átlagban olyan 12-14 körül vannak), ami szerintem rettenetesen sok. Régen műszaki vizsgakor a szerelő ingyen megcsinálta, ha a tulajdonosnak volt rá szüksége...

Minimum 3-szor kellene mérni, ez már kapásból 30ezer és ebbe bent sincs a benzin, ami szintén nem olcsó (120 kilométerre van tőlem a mérőpad).

2015. márc. 1. 15:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha ennyire nincsen pénzed, szerintem nem érdemes egyáltalán autót fenntartanod. Minden pénzbe kerül, gondolj bele súlyos milliókba kerül egy teljesítménymérő pad, valahogy be kell hozni az árát, nem beszélve, hogy a szerelőnek is van munkadíja, neki is kell a kenyér. Mellesleg miért is akarod 3-szor lemérni, tuningolod? Ugyanis annak ára is van...
2015. márc. 1. 16:24
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen, fejlesztem. Komplett új motor lesz. Kellene egyszer a mostani, gyári motorról egy, plusz még 2 beállításokban eltérő mérés az új motorral.

Ez a "tuning" olyan 200 ezremben lesz, plusz még akkor ehhez jönne hozzá vagy 50 ezer, csak a mérések miatt :(

2015. márc. 1. 17:15
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha sokat kell mérned, tehát nem egyszeri dologról van szó, beszéld meg a szakival, hogy adjon kedvezményt. Nem értek hozzá nagyon, de szerintem ez nem olyan dolog, hogy ne tudna kedvezményt adni. Csak a mérőműszer árát kell kitermelni és azért lehet drága. De ha többször is oda viszed, beleférhet neki, hogy adjon némi engedményt.
2015. márc. 16. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!