Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Elsőre milyen érzés az anal plug?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elsőre milyen érzés az anal plug?

Figyelt kérdés
Még sosem volt ilyenem, de sok jót hallottam róla. Arra lennék igazából kíváncsi, hogy elsőre (meg utána pár alkalommal) fáj e a felhelyezése illetve hordása, valamint ha igen, mennyire. Nem nagyon mertem még tágítani magam, ezért is félek egy picit tőle. Ha tegyük fel sikerült megfelelőre tágulnom, utána már jó érzés lesz? Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 30. 16:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőnek ne ezzel kezdj, majd ha már kellően el is tudod magad lazítani utána próbálgasd
2021. máj. 30. 16:18
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem fáj, kellemes töltöttség érzésed lesz tőle. Én utcára is beteszem néha.
2021. máj. 30. 16:18
 3/11 -remete- ***** válasza:
79%
Nekem olyan volt wmi teljesen felcsúszott. Kb levert a víz hogy dokit kell hívni de siman kilyött.
2021. máj. 30. 16:31
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

#3 😂 nem tud bent maradni életem. 😘

Elképzelem milyen arcot vaghattal. 😂🤪🤭

2021. máj. 30. 16:41
 5/11 -remete- ***** válasza:
85%
Levert a víz pánik... gondolhatod.
2021. máj. 30. 18:33
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Több méretben is van, elsőre a legkisebbet vedd, aztán fokozatosan lehet haladni, nekem azért a közepes méreteknél nem kell nagyobb. El kell lazulni hozzá, és jó sok síkosító, úgy viszont nagyon kellemes. Néha bent hagyom pár órára is, de egy idő után felszívódik a síkosító, és elég kellemetlen lesz.
2021. máj. 30. 19:25
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Elsőre kellemetlen is lehet, rövid időre hagyd csak bent, aztán ahogy szokod, mehet egyre tovább. Kis méretet válassz elsőre, de javaslom a több méretű készlet vásárlását. Amúgy ha már el tudsz lazulni, és a záróizmod nem feszül rá állandóan, akkor fantasztikusan jó érzés hordani :)
2021. máj. 30. 22:53
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ÉN egy idő után úgy hozzászoktam, higy már kiesik a lukamból...
2021. máj. 30. 23:46
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Nekem, ha jó a behatolási szög, kb. 3 perc után prosztataorgazmust okoz...
2021. máj. 31. 05:42
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon jó neked, 9😜
2021. máj. 31. 07:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!