Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés volt elsőre az orál biszex fiúk?
Figyelt kérdés
21f vagyok. Sose próbáltam még. Milyen íze van a pénisznek? Aki esetleg próbálta már írjon privibe:-) én is szivesen ki probalnam2021. ápr. 24. 18:53
1/8 anonim válasza:
Hát miért nem próbálod ki? :P Most hiába elemzik, ezt neked kell érezned :)
2/8 anonim válasza:
nagyon izgultam előtte, de a pia segített. az jó, ha nem kell rohanni és van idő a dologra. nekem nagyon jó volt. őrült izgalmas, mikor először az orrod előtt látod a másik farkát, érzed a finom illatát, a forróságát és tudod, hogy hamarosan bekaphatod.
3/8 anonim válasza:
Én is kíváncsi lennék részletekre bárkitől 🙂
25/f
4/8 anonim válasza:
Én is szeretném átélni. Egy jó kis orál oda-vissza lenne az igazi.
28F
5/8 anonim válasza:
Kicsit sós a makk íze, és persze meleg az egész, hiszen vér tolult bele. :) Úgy kezdjétek, hogy végigcsókolgatjátok a tövétől a hegyéig, majd először az alját lágyan végignyaljátok, aztán balról és jobbról is. Utána nyalogassátok meg a makkot, és hamm, mehet. :) Csak ne fogazzatok. :)
6/8 anonim válasza:
Alapvetően ha már vágysz rá és szeretnéd és örömet akarsz okozni vele és főleg be vagy gerjedve... nagyon rossz ízt nem érezhetsz, hiszen ha bízol a partnerben és igényes akkor életed egyik legjobb élméníe lehet.
Mindig a torkomban kalapál a szívem, ha ebben van részem.
Részletezni kár, próbáld ki, éld megm élvezd.
7/8 -remete- válasza:
Először. Nem is tudom olyan semilyen aztán sós ize van. Finom az illata eddig még nem volt dolgom budössel. A gecnekmeg valtozo ize es mennyisege van. De attol se kell felned.
8/8 anonim válasza:
Sajnos még nem volt benne részem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!