Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
1/10 anonim válasza:
13 évesen? - természetesen nagyon izgalmas és egyben izgató.
4/10 anonim válasza:
Nagyon élveztem azt a pár alkalmat. Azóta is felejthetetlen élmény. 21f
5/10 anonim válasza:
Miért maradok ki mindig az ilyenekből?? 😭😭😭😭
Aki erre keres Budapesti társat írjon! 22/F
6/10 budaiz válasza:
Nagyon izgató volt és nagyon élvezetes. A mai napig meghatározó élmény.
7/10 anonim válasza:
28/f Bp magas sovány srác - Én tiniként nem mertem részt venni a tábori közös masztiban, aminek 1x tanúja voltam. :P Csak sóvárogtam... :P
Az első egymásnak verés viszont igazán bejött. 20 évesen egy meleg sráccal vertük a másiknak hosszasan, gyengéden. Elképesztő jó volt.
Nyitott vagyok ilyesmikre fiatal srácokkal, nagyon élvezetes tud lenni.
8/10 anonim válasza:
14 éves voltam és egy 18 evea sraccal csináltuk. Kicsit izgultam az elején, de szuper volt.
9/10 anonim válasza:
Izgi volt látni, ahogy folyik le a g.e.c.i a farkán. Azért elég ciki lett volna megmondani, hogy lenyalnám róla. Most is benne lennék egy hasonló buliban.
10/10 anonim válasza:
Az első annyira nem volt jó... Kb.16 lehettem. De az azért nem volt jó mert a srác nagyon erőszakoskodott.. utánna kb.1 évvel később egy 30 éves palival találkoztam és hát közös verésből szopás lett.;) 19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!