Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A nagy melegellenesek egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nagy melegellenesek egy része szintén rendelkezik homoszexuális hajlamokkal, és valójában magát gyűlöli?

Figyelt kérdés

Vagyis úgy képzelem, hogy inkább biszexuálisok, tehát vevők lennének a homoszexuális aktusokra, csak ezt valamiért szégyenlik. Ezért amikor a melegeket szidják, valójában önmagukat szidják.

Ez megmagyarázná azt, hogy miért lépnek túl egy hátárt: már nem is arról van szó, hogy kifejezetten a melegszex taszító nekik, hanem maguk a meleg emberek is = ők maguk is részben azok.

Én magam hetero vagyok, de nem szidom a melegeket.

2021. máj. 23. 06:39
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem meg ma már mindent "be lehet hazudni", -bármivel kapcsolatban-, tudományos kutatás ürügyén.. Nem meggyőző ez az angol izé sem, ott is vannak politikai célok, amit így vagy úgy de megpróbálnak elérni.
2021. máj. 23. 11:47
 12/12 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem kétféle homofób van.

1, Az ami maga is látens meleg, csak próbálja elnyomni az érzelmeit, ezek közül vannak olyanok is akik titokban kiélik a vágyaikat, viszont a nyíltna meleg embereket hibáztatják azért, hogy őket nem fogadják el.

2, Ezek olyan emberek akiknek sz-r az életük, és ahelyett, hogy beismernék, és tennének ellene, keresnek olyan embereket akiket hibáztathatnak, akiket levezethetik a feszültséget.

Ezt abból is látni, hogy sok homofób irigykedik, hogy a melegek előbb találnak szexpartnert, mint ők csajokat szexre.

Irigylik azt az életet, hogy nem kell egy ember mellett leélni az életet a társadalom elvárásai miatt.

Ők meg már unják az a p-ncit amit 5-10-15 éve használnak.

SOk ilyen homofób ember nem meri bevallani otthon a megcsalást sem, az érzelmeit elrejti, esetleg alkoholba folytja, vagy nyugtatókat szed, ergó egy roncs, a szemükben mi meg nem vagyunk férfiak akik vállaljuk magunkat :)

2021. máj. 23. 19:46
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!