Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a meleg emberek mennyire vannak elfogadva a tarsadalomban?
Azért csepeg ez a csapból állandóan, mert az állam torzítja a jogainkat.
Én például szeretnék majd házasodni (Magyarországon nem lehetséges) és örökbe fogadni is (ami Magyarországon szintén nem lehetséges). Ezen felül vannak olyan prémium elvárásaim, hogy a jog garantálja számomra azt, hogy ne zaklathassanak a munkahelyemem, az utcán, az iskolában, vagy ne érhessen hátrányos megkülönböztetés a szexuális orientációm alapján (ezt ez az ország csak részben biztosítja). Na meg azért az is dobna valamit az életkedvemen, ha nem kéne rettegjek attól, hogy mindenki megutál, ha kiderül és kitagadnak, az, hogy végre ismerkedhessek anélkül, hogy attól rettegjek, hogy valaki csapdábacsal és elmondja másoknak, hogy meleg vagyok (még nem volt senkim, pedig a korombelieknek már sok éve van). Én is vágynék szerelemre, de esélytelen. Majd az egyetemen, már csak néhány év... Addig meg élem az életem, aminek nincs túl sok értelme, utálom magam csak azért, mert más vagyok és folyton azon rágom magam, hogy pazarlom az éveimet, a fiatalságomat, de túl sokat kockáztatnék azzal, ha tényleg megpróbálnék élni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!