Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek körülbelül hány tali után fér bele
egymásnál alvás?
Én még várnék, szerintem lenne ott több is, legalábbis kalkuláld bele, nem tudhatjátok mit hoz a helyzet.
2021. máj. 18. 21:30
Csok meg a tapi a szex eloszobája
2021. máj. 18. 21:32
Én a kapcsolattól számítva 2-3 hónap után aludnék vele együtt
2021. máj. 18. 21:37
Szerintem nem korai, teljesen normális. Teljesen rendben van egy kis petting, fokozatosan megiskeritek egymás testét. Ha meg több lenne, azzal sincs semmi baj, ha mind a ketten élvezitek. Ne tervezz, ne gondold túl, csak tedd ami jól esik.
2021. máj. 18. 21:41
5/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Az a baj, hogy mindegyikben látok igazságot, de a #4-es hangzik a legbarátibban értelemszerűen :D alszok rá még eggyet meg hátha jön több válasz még. Ment a like mindenkinek
Szerintem is teljesen belefér, ha úgy érzed, hogy egy hullámhosszon vagytok.
Én úgy gondolom, hogy nincs erre egy bizonyos protokoll, hogy pl. konkrétan hány tali, vagy mennyi idő után fér bele együtt aludni. Előfordulhat az is, hogy a két fél már szinte fél éve együtt van, de mégse érzik ezt még kényelmesnek, de az is lehet, hogy már az első talin ennyire működött a kémia.
Szerintem, ha bízol a partneredben, és úgy érzed, hogy nem élne vissza azzal, hogy együtt alszotok (persze a te beleegyezésed nélkül), akkor hajrá! :D
2021. máj. 18. 23:37
Hasonlóan gondolom, mint az előttem szólók. Semmi akadálya az együtt alvásnaj, ha mind ketten akarjátok. Erre nincs norma, hány rali után mehet. Amikor ti úgy gondoljátok itt az ideje.
2021. máj. 19. 00:05
Nagyjából egy korban vagyok veletek, aztán így mondom azt, hogy belefér.
Biztos tovább fogtok menni a tapin, ha nagyon megvan az összhang meg alakul a szerelem, de nincs azzal semmi baj. Az együtt alvás az egyik legjobb dolog. Sok boldogságot együtt guys
2021. máj. 19. 11:14
Én nem értem egyes hozzászólókat. Az ottalvás az ottalvást jelent csak és kizárólag. Nem szexet, nem orált. Annyira nem szeretem amikor egyesek mindent a szex köré tesznek.
2021. máj. 19. 11:19
Ottalvás az burkoltan szexet jelent
2021. máj. 19. 11:32
Kapcsolódó kérdések: