Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok! Aludtatok már egy ágyban legjobb barátotokkal vagy haverotokkal? Mi volt rajtatok? Történt valami?
Figyelt kérdés
Nemrég egy ágyban aludtam egy barátommal, és mikor este kimentem WC-re, láttam hogy az ágy mellé volt ledobva az a boxer, amiben ágybabújt.2020. jún. 18. 09:07
1/11 anonim válasza:
Dehogy történt, nem vagyunk melegek. Elszállásolt az éjszakára az egyágyas albiba, mert több száz kilométerre voltam otthonról.
2/11 anonim válasza:
Igen, és nem történt semmi, mert ő tiszteletben tartja, hogy meleg vagyok, következésképpen én meg tiszteletben tartom, hogy ő hetero. :D Aludtunk, ő belekönyökölt a bordámba álmában, amiért reggel nem hoztam neki kávét, magának kellett lemennie kávéért. :DDD
3/11 A kérdező kommentje:
Hát igen, a kávé 😀
2020. jún. 18. 09:25
5/11 anonim válasza:
Igen volt ra pelda. Mindketten meztelenul voltunk. Kulon takaroval es nem tortent semmi.
6/11 anonim válasza:
Igen, buli uán enyhén ittasan nála aludtam, de nem volt semmi, aztán reggel csendben kivertem a hajnali merevedésem. Ennyi volt, őt hagytam békén.
7/11 anonim válasza:
Egyszer volt, helyszűke miatt egy franciaágyon. Külön takaróval. Természetesen nem történt semmi.
8/11 anonim válasza:
En aludtam már nem egyszer egy ágyban haverjaimmal.
Nem történt semmi.
Mindíg boxerben aludtunk.
9/11 anonim válasza:
Persze, sokszor. Az egyik amikor nálam aludt, pár perccel azután hogy leoltottuk a lámpát, fogta magát és hozzámbújt, csak úgy szó nélkül. Meglepődtem, de nem bántam, úgyhogy hagytam. Rajta csak egy boxer volt, rajtam póló is. Átkaroltam, és így aludtunk.
10/11 anonim válasza:
Nem is egyszer !
Pucéran alszom,ha valamiért másképp alszom is el akkor is meztelenül ébredem..és minden reggel kőkeményen!
Volt,hogy ciki volt, de màr nem az
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!