Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, mit tennétek, ha valaki leb*zizna a nyílt utcán?

Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 15:36
1 2
 1/13 DominikX ***** válasza:
100%

Semmit.

Ha nem kérdem akkor nem érdekel senki véleménye, foleg nem az utcai paraszté

2021. máj. 15. 15:43
 2/13 anonim ***** válasza:
93%
Visszaszólok hogy fúj heteró, és megyek tovább.
2021. máj. 15. 15:50
 3/13 anonim ***** válasza:
10%
Hogy jött neked a "fúj heteró"szó kapcsolat??
2021. máj. 15. 15:59
 4/13 anonim ***** válasza:
83%
Valószínűleg hagynám vagy elküldeném melegebb éghajlatra. Btw csak azok véleményére adok akit tisztelek, családtagok vagy barátok. Egy jött-ment ember nem tud foglalkoztatni
2021. máj. 15. 16:03
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Megkérdezném

Ennyire látszik?

2021. máj. 15. 16:56
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Mondták már. Keresztül néztem az ilyenen rezzenéstelen arccal, mint a levegőn.
2021. máj. 15. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
67%
Ez helyzet függő, teljesen máshogy reagálnék ha pl családtag velem lenne és úgy mondana nekem valaki ezt, ezt csak azért mert még nem mondtam el a családomnak h meleg vagyok. Ha családtagom is ott lenne akkor valami olyant mondanék h „nem vagyok az, de ha az is lennék nem vagy az esetem, bocsi...." Ha magam lennék vagy valaki olyannal aki tudja rólam akkor „ez sertés akart volna lenni? Ha igen akkor csak elmondom egy meleget olyan dologgal nem sérthetsz meg amit tud magáról, ha nem sértésnek szántad akkor bocs nem vagy az esetem, de láttam a utca végén egy hajléktalant ő lehet leszop téged ha fiztsz neki, ja várj nincs az a pénz amiért valaki hozzád érne...." De alapjáraton nem hiszem h valaki belém merne kötni, ha mégis akkor annyira lenézetem őt mindenki előtt h még Kim Kardashian plasztikai sebésze sem teszi össze a gyerek önbizalmát. Ő követ dob belém, én téglával válaszolok ilyen egyszerű.
2021. máj. 15. 18:01
 8/13 anonim ***** válasza:
92%
Nem tudják, csak akivel együtt vagyok.
2021. máj. 15. 18:11
 9/13 anonim ***** válasza:
70%
Nekem ez a b*zizás annyira semmitmondó és annyira sokan mondják szimplán poénból többek között én is melegként haverokra néha viccesen. Hogy fel se venném. Ennek számomra már nem negatív a jelentése
2021. máj. 15. 18:31
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Azt szoktam hogy kinevetem vagy azt mondom hogy bocs veled pénzért se. Azon felbosszantják magukat. :) bár évi 1 ilyen jut jellemzően buta emberektől
2021. máj. 15. 19:25
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!