Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Első randin smárolás belefér,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randin smárolás belefér, vagy túl sok?

Figyelt kérdés

Tudom hogy körülményektől függ, de akkor is szerintetek túl sok lenne? Azt még kihangsúlyoznám hogy nem alkalmirandi lenne, mind2en kapcsolatot szeretnénk

Köszi előre a válaszokat

2021. máj. 12. 20:54
 1/7 anonim ***** válasza:
92%

Nekem azzal bajom nem lenne. Viszont volt egy srác, aki nekem nagyon szimpatikus volt és én is neki. Viszont megbeszéltük, hogy nem lesz nyomulás, hanem megismerjük egymást. Namost mivel sajnos ő úgy döntött, hogy ezt nem tartja tiszteletben, ezért nálam megszűnt irányába a bizalom, így nem is lett belőle semmi.

A lényeg, hogy beszélgessetek. Beszéljétek meg, hogy hogyan felelne meg nektek. Mivel egymással akartok kapcsolatot, ezért meg kell egymással beszélni, hogy miként akartok ismerkedni. Kölcsönösség a fontos. Hajrá!

2021. máj. 12. 20:59
 2/7 anonim ***** válasza:
89%
Mivel első randi, ezért nem ismered a másikat. Ezért nem tudhatod, nem veszi e letámadásnak. Főleg, hogy komoly kapcsolat a cél. Ezért én inkább óvatosabb lennék. Persze, ha úgy alakul, látod rajta, hogy nem bánná, akkor hajrá.
2021. máj. 12. 21:23
 3/7 anonim ***** válasza:
56%
Simán + tipitapi
2021. máj. 12. 22:34
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
Kevés 😜
2021. máj. 13. 09:56
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Belefér de egyénfüggő.
2021. máj. 13. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
97%
Hát nekem a barátommal az első csók több mint fél év után volt. Addig csak ismerkedés, közös programok, stb. Nekem ez nem olyan dolog, mint a kézfogás, de kinek mi...
2021. máj. 13. 18:06
 7/7 anonim ***** válasza:
69%
Alap. Még akár kicst több is.
2022. dec. 27. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!