Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Smárolás nélkül mi a jó a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smárolás nélkül mi a jó a szexben?

Figyelt kérdés
Volt több alkalmim is, de nekem smár nélkül uncsi.Nektek?Kort is írjatok. esetleg azt is, hogy passzív vagy aktív vagy-e.

2018. dec. 19. 09:47
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
27/uni, és nekem már maga a szex önmagában nem létezik, azt nekem megelőzi egy előjáték rész, aminek része a csókolózás is természetesen. Ember vagyok, nem állat
2018. dec. 19. 10:08
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
ha nem tudod élvezni a nyers szexuális részét a szexnek, akkor neked még nem volt részed igazi szexuális élményben. Ha szeretetre és csókolózásokra vágysz, akkor meg ne alkalmikat keress. Alkalmi egy dologra jó, kitombolni magad és kész
2018. dec. 19. 10:15
 3/7 anonim ***** válasza:
89%
A dugás
2018. dec. 19. 12:47
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Én régebben nagyon szerettem csókolózni de ma már teljesen szükségtelennek érzem, egyszerűen azt érzem hogy nem akarom.

Alkalmi szexet keresek csak szóval nem gáz számomra ha csak annyi van hogy bekapom a másiknak és jól megtöcsköl.

21/M/P

2018. dec. 19. 13:45
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Csók nélkül nekem nem igazán tetszik 30bi uni
2018. dec. 19. 16:29
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem aki nem akar smárolni, az muszájból szexel. Magyarul beéri az adott személlyel akivel éppen összehozta a sors, mert éppen nincs jobb. Akármilyen alkalmiról is legyen szó, ha kölcsönös szimpátia van, normális emberek smárolnak egymással, ez a legelemibb része a szexnek. Egy alkalminak is, semmi köze a babusgatáshoz meg érzelmességhez.
2018. dec. 19. 22:55
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
előző: 27/f uni
2018. dec. 19. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!