Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » A szexben teljesen passzív...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A szexben teljesen passzív vagyok, hol lehet elvégeztetni teljes here és farok eltávolítatást?

Figyelt kérdés
Nem akarom magam telhesen nővé műtetni.
2018. máj. 17. 05:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
53%
Otthon, éles késsel.
2018. máj. 17. 06:22
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
És passzívként akkor már nem is jár az orgazmus sem? Mi a bajod azzal, hogy van farkad meg heréd?
2018. máj. 17. 06:44
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha megcsonkítod magad, senkinek se kellesz majd. Ki akar egy torzóval dugni? Inkább operáltasd nővé magad.
2018. máj. 17. 07:19
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen műtéteket csak pszichiáter igazolásával végeznek transzszexuálisokon, de nekik sem ilyen egyszerű. Megvan ennek a protokollja: papírokat beszerezni, vizsgálatok, stb. Évekig tart, és nem olcsó.
2018. máj. 17. 07:38
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Ez a másik, amit a 3-as mond.. Nekem tuti, hogy nem kéne egy olyan pasi, akinek nincsenek nem szervei. Imádok játszani a párom farkával (megfogni, verni, szopni, stb.) és látni/érezni azt, amikor elélvez.
2018. máj. 17. 07:48
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
5-össel egyet értek, én is így vagyok a dologgal...
2018. máj. 17. 20:40
 7/15 A kérdező kommentje:
Nekem az a fontos jogy a partneremet ki elégítsem és nem az én kielégülésem a cél nekem bőven megfelel ha a fenekembe élvez ez felér egy orgazmussal.Ezért nincs szükségem a farkamra és a heréimre.
2018. máj. 17. 21:40
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Oké, akkor hagyjuk a szexrészét, de amúgy mit zavar az, hogy megvan a farkad meg a heréd? Mennyire undorítóan néznél már ki.. mint egy Ken baba. Nem beszélve arról, hogy tuti, hogy önmagàban csak a seggedért nem hiszem, hogy sok embernek kellenél. Elveszítenéd azt, amitől férfi vagy. De persze te tudod, a te tested, azt csinálsz vele, amit akarsz. Csak ocsmányul fogsz kinézni és a kutyának nem kellesz majd.. de amúgy good luck! :D
2018. máj. 17. 22:50
 9/15 A kérdező kommentje:
De nem akarok ffinek kinézni.
2018. máj. 17. 22:54
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Úgy inkább fogsz nőnek kinézni és ha rémlik, akkor mi melegek a pasikat szeretjük (farkastól, heréstől). Nem csak egy nemtelen segget akarunk, amibe bele lehet élvezni (arra ott a fleshjack). De amint mondtam, a te dolgod..csak tudd, hogy mindennek vannak következményei!
2018. máj. 17. 23:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!