Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Smarolást hogyan?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Smarolást hogyan?

Figyelt kérdés
Szóval elég amatőr vagyok. Van egy haverom néha osszejárunk piálni. Múltkor eljutottam addig, hogy egymás szemébe néztünk, és a odaérintettem az ajkaihoz az én ajkaimat. Ezután elbátortalanodtam és elvettem a fejem mert nem történt semmi, nem puszilt meg vagy ilyesmi, de én sem őt. Elég közvetlen srác. Nem tudja rólam hogy akarok tőle valamit és én sem tudom, ő benne lenne e de érzek valamit. Ha legközelebb ilyen szitu lesz egyből dugjam ki kocsit a nyelvem es azt ő is érzi majd? Nem túl rámenős? Vagy adjak puszit az ajkaira és utána jöhet kicsit ki a nyelv? Köszönöm a válaszokat, egyszer smároltam de az más volt az előre eltervezett randin volt nem egy haverral, aki nem is tudja hogy akarok valamit.
2020. márc. 9. 21:04
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát két esélyes a dolog. Vagy szintén meleg és várja hogy legyen már valami, vagy kőheteró és meg sem fordul a fejében, hogy bármit is akarsz tőle. Kommunikáció... szóban célozgass rá, hogy te biz' a saját térfeledre játszol és a következő szitunál csak leesik neki mit is akarsz. Ne legyél már olyan mint egy 14 éves szűzlány a "hogyan kell csókolózni" c. tinirovatból.
2020. márc. 9. 21:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Szerintem leesett neki. Utána mondta hogy majdnem csókolóztunk. De elment az önbizalmam, hogy odahajoltam és semmi nem történt. Kikellett volna dugnom a nyelvem? Hülye kérdés, Egyszerűen teljesen ratparáztam. Legutóbb engem smároltak le de nem tudom pontosan hogy volt. Csak jött az egész.
2020. márc. 9. 21:25
 3/3 anonim ***** válasza:
81%
Aranyos story. :) Szívesen megismernélek :P
2020. márc. 9. 23:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!