Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még olyan, aki szerelemre vágyik?
Én szerelem nélkül nem is tudnék és akarnék együtt lenni mással. Mert nem érezném magamat konfortosan. Illetve nekem nincs szükségem arra, hogy egy cafat húsként kezeljenek és fordítva. Szóval azért a szeretkezés és a szex között ég és föld a különbség.
Bennem nincs olyan késztetés, hogy azért, mert mondjuk valaki tetszik, akkor lefeküdjek vele. Tudom, hogy nem élvezném úgy, mintha lennének köztünk kölcsönös érzelmek. Kölcsönös érzelmek pedig nem szex közben fognak kialakulni, hanem, hogyha jobban megismered a másikat.(jellemre, nem fizikálisan)
A szerelmes emberek ugye általában párkapcsolatban élnek. Vagy legalábbis ezt hiszik. Namost szerintem sokan a fogalommal sincsenek tisztában. Párkapcsolat az arról szól, hogy ott vagytok egymásnak nemcsak b*szó pajtásként, hanem legjobb barátként, akit tisztelni tudtok és szeretni is. Tehát, ha nincs egy pár között kölcsönös bizalom, őszinteség, áldozathozás, tisztelet, akkor az nem párkapcsolat. Ezek a kapcsolatok halálra vannak ítélve már az elejétől fogva. Sokan ezt nem akarják látni, vagyha látják, akkor megszokásból és félelemből(nem találnak mást) együtt maradnak. Ez teszi tönkre lelkileg az embereket. Ezért él sok ember társas magányban egymás mellett. Mert ahelyett, hogy váltana, benne marad a rossz kapcsolatban. Akár érdekből, megszokásból, stb.
A hasonló emberek vonzzák egymást, nem pedig az ellentétek. Ez egy rohadt nagy tévhit. :D A barátaitok is olyanok, akik hasonlóan gondolkodnak, mint ti. Ez nem azt jelenti, hogy mindenben megegyeztek, de több hasonlóság kell, mint ellentét. A harmónikus párkapcsolat is ilyen. Pl: Én sokat hallom azt másoktól, hogy a párkapcsolat alapja szex. Namost aki ilyeneket mond, az még valószínűleg sosem érzett semmit egy ember iránt. Nyilván az is fontos, de a prioritásnak nem ennek kell, hogy legyen. Ha szeretsz valakit, akkor egyébként is elfogadod szőröstől-bőröstül. Nemfog az érdekelni, hogy mekkora a f*rka, jól teljesít-e az ágyban. Minden alkalommal úgy fogod érezni, hogy jól teljesít, hiszen van köztetek szenvedély. Az is számomra hülyeség, mikor valaki megkérdezi, hogy "Egy tízes skálán hányasra csókol a párod?". Párok között mindig 10-es kell, hogy legyen. :D Hiszen, ha van szenvedély, akkor egy puszi is mindig 10-es, nemhogy egy csók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!