Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melyiket könnyebb találni egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyiket könnyebb találni egy rendszeres,aktív férfit aki jófej vagy az 5-ös Lottó telitalálatát?Csak mert azt hiszem kb egy szinten van a kettő...

Figyelt kérdés
2021. máj. 11. 20:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát lehet az igényeid a lottó ötöshöz hasonlítanak :P Mik az elvárások? Mitől jófej valaki?
2021. máj. 11. 21:19
 2/15 A kérdező kommentje:
Nem,egyáltalán nem,persze 1-2 dolog fontos azért, jófej az aki próbál a kedvedbe járni,lehet vele beszélgetni,programot csinálni,nevetni stb,de szìvesen beszélek privátban is,
2021. máj. 11. 21:45
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a legtöbb aktív haverom normális, inkább a passzív haverjaim azok, akik minden este más sráccal vannak. Persze ez a személyiségüktől függ.
2021. máj. 11. 22:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Hát nekem elég kevés meleg barátom van így ezt nem tudom,én csak személyes tapasztalatból írom.
2021. máj. 12. 07:58
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is a passzívak a dívák. Nekem nincs is passzív barátom emiatt. Van sok normális aktív. Nem értem hogy nem találsz ilyet.
2021. máj. 12. 09:18
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
A lottó ötös hamarabb meglenne. Elég kitölteni egy szelvényt, esély máris van rá. De álmodozva, itt kérdezgezve soha az életben nem lesz olyan akit szeretnél!
2021. máj. 12. 10:10
 7/15 A kérdező kommentje:

5-ös-nek írnám,hogy sajnos tényleg nincsen...de én nem vagyok díva pedig passzív vagyok.

6-os-nak pedig azt írnám,hogy akkor legyél szíves adj tanácsot,hogy mit kellene csinálnom,ha ugye te sikeresebb vagy és jobban tudod.

2021. máj. 12. 14:50
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Azzal, hogy ide kiírtad, semmit sem tettél, csak magadban remenykedsz és nulla eredmény lesz. Társkeresőn talán már pár százalék esély van rá, hogy pont közeli, hasonló, egymásnak tetsző valakik, pont egyidőben vannak fent és írnak is egymásnak. Kb. lottó ötös eséllyel. Azután van a való élet, ahol az emberek nagy része összefut és akár párkapcsolat, vagy lazább dolog alakulhat ki. Kicsit nehezítettebb a pálya a melegeknek de nem a lehetetlen kategória. Persze, ehhez először magadat kell elfogadni, nyitottnak lenni, netalán magabiztosnak. Utána pedig nem a lottóhúzást várni, hanem elébe menni a dolgoknak. Akkor vam esély, hogy valaki beléd botlik, vagy te a másikba.

Sok sikert!

2021. máj. 12. 15:13
 9/15 A kérdező kommentje:
Én már fentvagyok párkeresőn pár éve,kisebb nagyobb sikerrel,volt olyan is hogy kezdeményeztem olyan is hogy vártam,hosszabb távon egyik sem jött be,ezért próbáltam itt normálisan segítséget kérni,van akinek átjött úgy látszik valakinek kevésbé. Köszi.
2021. máj. 12. 15:16
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

A meleg társkeresők nagyon nagy része vagy kamu vagy csak szexelni akár vagy álmodozó akivel az életben nem fogsz találkozni. Ezekből pont olyat kifogni akivel kölcsönös, sajnos tényleg a lottó ötös kategória.

Marad a nehezebb, küzdelmesebb, de nagyobb reménnyel szolgáló megoldás. Hajrá, előre és menni fog!

2021. máj. 12. 15:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!