Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Melyiket könnyebb találni egy rendszeres,aktív férfit aki jófej vagy az 5-ös Lottó telitalálatát?Csak mert azt hiszem kb egy szinten van a kettő...
5-ös-nek írnám,hogy sajnos tényleg nincsen...de én nem vagyok díva pedig passzív vagyok.
6-os-nak pedig azt írnám,hogy akkor legyél szíves adj tanácsot,hogy mit kellene csinálnom,ha ugye te sikeresebb vagy és jobban tudod.
Azzal, hogy ide kiírtad, semmit sem tettél, csak magadban remenykedsz és nulla eredmény lesz. Társkeresőn talán már pár százalék esély van rá, hogy pont közeli, hasonló, egymásnak tetsző valakik, pont egyidőben vannak fent és írnak is egymásnak. Kb. lottó ötös eséllyel. Azután van a való élet, ahol az emberek nagy része összefut és akár párkapcsolat, vagy lazább dolog alakulhat ki. Kicsit nehezítettebb a pálya a melegeknek de nem a lehetetlen kategória. Persze, ehhez először magadat kell elfogadni, nyitottnak lenni, netalán magabiztosnak. Utána pedig nem a lottóhúzást várni, hanem elébe menni a dolgoknak. Akkor vam esély, hogy valaki beléd botlik, vagy te a másikba.
Sok sikert!
A meleg társkeresők nagyon nagy része vagy kamu vagy csak szexelni akár vagy álmodozó akivel az életben nem fogsz találkozni. Ezekből pont olyat kifogni akivel kölcsönös, sajnos tényleg a lottó ötös kategória.
Marad a nehezebb, küzdelmesebb, de nagyobb reménnyel szolgáló megoldás. Hajrá, előre és menni fog!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!