Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Hogyan dolgozzam fel?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan dolgozzam fel?

Figyelt kérdés

Van egy srác akivel össze ismerkedtem munkahelyen, egyre közelebb kerültünk egymáshoz barátként eljártunk iszogatni. És én elmondtam neki hogy meleg vagyok, mire ő is elmondta hogy biszexuális, de nem veri nagy dobra. Lefeküdtünk. Ezek után meg mondta nekem hogy nem szeretne velem lenni többet és a barátságunk is megszűnt mert úgy érzi neki az sem megy. Most már ott tart a dolog hogy meg sem nézi amit írok neki. A munkahelyen közben felmondtam de nagyon nagyon hiányzik.

24f ő 26

2021. máj. 11. 10:32
 1/5 A kérdező kommentje:
Azt mondta nem tud rám barátként tekinteni mert úgy érzi nagyon mások vagyunk. Azóta nem is ír nekem és nem is válaszol. Amúgy nagyon rendes srác és en nagyon megkedveltem mehéz elengedni. Nem tudok rá haragudni. Fáj
2021. máj. 11. 10:35
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ezért nem jó a barátokkal szexelni. :( Sajna ő nem tudja jól kezelni a dolgait. Ez szívás. Sajnállak.
2021. máj. 11. 10:54
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Engedd el, még akkor is, ha nehéz. Te megpróbáltál mindent, hogy felvedd vele a kapcsolatot. Sose könyörögj, azzal csak magadat járatod le. Figyelj, ő így döntött. Szard le ezek után.

Egyébként meg én is úgy gondolom, hogy a barátságba nem fér bele a szex. Az már nem barátság. De ehhez is ketten kellettetek, szóval ez van. Próbálj rajta túllépni.

2021. máj. 11. 11:53
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm, van más barátja akivel ugyanezt csinálja és vele barátok neki belefér. Csak velem nem. Ez van
2021. máj. 11. 11:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Hát akkor meg végképp fosd le. Nem kell ilyen emberekkel foglalkozni. Egyébként azért, mert valaki kedves a pofádba az nem jelenti azt feltétlenül, hogy olyan a jelleme is. :D Sokan csak haszonból játszák el a jófiút, hogy megfogják vele a másikat. Aztán félre dobják őket. Sok elmehibbant van. Homik között meg hajaj. A négyfal között mutatkozik meg mások igazi jelleme(amikor együtt élsz valakivel hónapokon, éveken keresztül) és spontán helyzetekben.
2021. máj. 11. 12:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!