Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori fétis, hogy valaki vágyik rá, hogy megkötözve csiklandozzák és játékosan szadizzák?
Csikizés, mint fétis szerintem ritka. A BDSM az annyira már nem.
Párkapcsolatban pedig alkalmazkodni valamelyest a másikhoz. Ha most szeret a párod, akkor biztos megteszi neked, mégha ő ezt szexuálisan nem is élvezi.
Szerintem nem annyira ritka, ha nem is gyakori. Nekem minden esetre nagyon bejön.
Minden ilyesmi szexnek minősül, ha van szexuális vonatkozása és a megkötözve csiklandozás egyértelmű szexuális töltetű tevékenység.
Ami még hasonló, és izgat, az kicsit már szerepjáték is, ott nincs kötözés, hanem csak az önfegyelemnek a próbája
rendőr vagy katona lennék, akit vigyázzállásba vagy terepre szállásba parancsolnak, és onnantól kezdve mozdulatlanul kell tűrnöm, vigyázzban vagy hátratett kézzel a csikit vagy a szadizást, vagy akár a kényeztetést is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!