Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csikizés? Van még aki szereti?
Figyelt kérdés
Főként talpon szeretem, adni-kapni egyaránt. Más fiú is szereti csikizni valaki talpát? :D2020. máj. 19. 17:04
1/9 anonim válasza:
Én nem szeretem ha csikiznek és max poénból csikizek meg bárkit.
2/9 anonim válasza:
Egyszer voltam egy sráccal aki erre izgult és mondom kipróbálom. Nekem sajna nem adott semmi extrát.:(
4/9 kovpet válasza:
Kapni én sem, de csiklandozni szeretek, nagyon izgató dolog.
6/9 anonim válasza:
mind2 csinálja a másiknak szerintem akkor nagyon jó lehet.
7/9 anonim válasza:
Én nagyon szeretem, de csak akkor szeretek kapni, ha tudom hogy utána enyém lehet a bosszú, mert imádom a másikat csikizni, főleg lekötözve.
8/9 anonim válasza:
én oda-vissza imádom, de főleg orgazmus után vagyok csikis :D
9/9 anonim válasza:
Hát én is a revánsot csikizést szeretem, de én akarok második lenni. Akkor élvezem, hogy hasonló elemeket adom vissza, és közben mondom, hogy ezt adtad te, most visszakapod és meg ne szólalj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!