Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez kelendő? Vannak vajon olyan biszex, vagy meleg srácok, akiknek ez így egyben vonzó lehet?
egyszerre vagyok
férfi
nő
romantikus királyfi
szemérmes "szűzlány"
rosszalkodni vágyó fétises kan
de csak komoly kapcsolatban
egészségesen élő rövidgatyás hobbisportoló
csendes, öltönyös értelmiségi
természetkedvelő természetbarát
otthonülő városi ember
gondolkodó, mély érzésű, végletekig hűséges lélek
de néha farokverő ösztönlény
Mindez megfér bennem, mindez én vagyok... Komplex, bonyolult, mégis tök egyszerű. Ember.
Szerintem hasonlo cipoben evezunk,de javits ki ha tevedek.:)
Biszexualisnak tartom magam. Kapcsolatot csak nokkel tudok elkepzelni es szeretek felettuk uralkodni,igazi ferfikent viselkedni. Viszont a ferfi test,nemiszerv nagyon vonzo szamomra es barmikor eltudok vele jatszani,ugy mint egy igazi fiatal csaj. Szeretem,ha a ferfi partnerem ugyis kezel engem es a “magaeva” tesz.
Neha en is ugy erzem,hogy van bennem egy erosebb noi szemelyiseg is. Eltudnam kepzelni magam,hogy 7napbol 3x no,4x pasi legyek es igy eljek.:)
A hetkoznapokban teljesen atlagos,sportos ferfikent elem a napjaim,akirol senki nem mondana meg,hogy biszex.
Abszolút nem hasonlítunk, #21 :D
Nálam ezek a dolgok tök máshogy vannak, és nem is a szex terén nyilvánulnak meg
Le van írva, korrekt bemutatkozóban, csak az Wordben 11 oldal :D
társkereső oldalra fel is fogom tenni, de úgyse fogják sokan végigolvasni, és még kevesebb lesz, aki kompatibilis. :D
wordben 11 oldal? fenntartom, hogy elmeháborodott vagy
az ilyen emberektől mentsen meg a jóisten
keress egy pszichológust, de tényleg
ezt jó szándékból mondom
persze úgysem fogsz, és én leszek a bunkó
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!