Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Ez kelendő? Vannak vajon...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez kelendő? Vannak vajon olyan biszex, vagy meleg srácok, akiknek ez így egyben vonzó lehet?

Figyelt kérdés

egyszerre vagyok

férfi

romantikus királyfi

szemérmes "szűzlány"

rosszalkodni vágyó fétises kan

de csak komoly kapcsolatban

egészségesen élő rövidgatyás hobbisportoló

csendes, öltönyös értelmiségi

természetkedvelő természetbarát

otthonülő városi ember

gondolkodó, mély érzésű, végletekig hűséges lélek

de néha farokverő ösztönlény

Mindez megfér bennem, mindez én vagyok... Komplex, bonyolult, mégis tök egyszerű. Ember.

2021. máj. 9. 23:43
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem hasonlo cipoben evezunk,de javits ki ha tevedek.:)

Biszexualisnak tartom magam. Kapcsolatot csak nokkel tudok elkepzelni es szeretek felettuk uralkodni,igazi ferfikent viselkedni. Viszont a ferfi test,nemiszerv nagyon vonzo szamomra es barmikor eltudok vele jatszani,ugy mint egy igazi fiatal csaj. Szeretem,ha a ferfi partnerem ugyis kezel engem es a “magaeva” tesz.

Neha en is ugy erzem,hogy van bennem egy erosebb noi szemelyiseg is. Eltudnam kepzelni magam,hogy 7napbol 3x no,4x pasi legyek es igy eljek.:)

A hetkoznapokban teljesen atlagos,sportos ferfikent elem a napjaim,akirol senki nem mondana meg,hogy biszex.

2021. máj. 12. 11:22
 22/27 A kérdező kommentje:

Abszolút nem hasonlítunk, #21 :D

Nálam ezek a dolgok tök máshogy vannak, és nem is a szex terén nyilvánulnak meg

2021. máj. 12. 12:03
 23/27 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj szerintem hogy sokan nem tudják elképzelni mit írtál a kérdésedben.ezért hiszik hogy elmeháborodott vagy.pedig nem!!!!lehet jobb lett volna leírni mi az amire vágysz ....és milyen pasi legyen akivel ismerkednél.
2021. máj. 12. 20:07
 24/27 A kérdező kommentje:

Le van írva, korrekt bemutatkozóban, csak az Wordben 11 oldal :D

társkereső oldalra fel is fogom tenni, de úgyse fogják sokan végigolvasni, és még kevesebb lesz, aki kompatibilis. :D

2021. máj. 12. 20:09
 25/27 A kérdező kommentje:
A meleg szekcióban egyébként alapból elmeháborodottnak gondolnak, már egyáltalán amiatt is, hogy komoly kapcsolatban gondolkozom, és nem 2-3, hanem 20-30 évet értek alatta...
2021. máj. 12. 20:11
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Ja és azt kifelejtetted hogy te sem vagy különb a többinél.előadod magad majd se szó se beszéd eltűnsz.ehhh.
2021. máj. 15. 07:53
 27/27 anonim ***** válasza:
100%

wordben 11 oldal? fenntartom, hogy elmeháborodott vagy

az ilyen emberektől mentsen meg a jóisten

keress egy pszichológust, de tényleg

ezt jó szándékból mondom

persze úgysem fogsz, és én leszek a bunkó

2021. máj. 15. 11:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!